A helyes hajápolás titka a hajvitamin

Mindenki ragyogó hajkoronáról álmodik, de csak kevesen ismerik a helyes hajápolás titkát. Sokan úgy gondolják, a szép, dús hajhoz elég megmosni, bebalzsamozni és beszárítani a hajunkat. Ez tévedés, mert a hajunknak ennél sokkal többre van szüksége, mégpedig a hajvitamin az, ami életet lehel a hajba.
A haj maga egy élettelen anyag, tehát amit rákenünk, azzal nem túl sokat teszünk érte, maximum némi optikai javulást érhetünk el vele.
Nyilvánvaló, hogy időről időre megmossuk hajunkat, hogy tiszta legyen és igen, be is balzsamozzuk, hogy könnyebb legyen kifésülni és javítsunk valamelyest a felborzolódott kutikulán.
De az élet nem a hajszálban van, hanem a hajhagymában. A hajhagyma az, ahonnan kinő a hajszál, ezért mindig arra kell koncentrálnunk. A hajvitamin az egyetlen, ami valóban táplálja a hajat, hiszen táplálja magát a hajhagymát.
Sajnos a mindennapos táplálékkal nagyon kevés vitamint, ásványi anyagot juttatunk a hajhagymáinkhoz, ezért szükség van hajvitaminra, hogy pótoljuk ezt a hiányt. Amint a hajhagymáink jól tápláltak lesznek, a hajszálaink is új életre kelnek, erőtől fognak duzzadni.