Önismeret az airsoft segítségével

Önmagunkkal is segít megismerkedni az airsoft, a kedvelt hobbi ugyanis egyéniségünkről ad képet. Hogyan?

Az airszoftban teljesen pontosan kiderül, milyen emberek is vagyunk, és nemcsak a társakat ismerhetjük meg új oldalról, hanem magunkat is. Az évtizedekkel ezelőtt, Japánból induló airsoft játékban megmutathatjuk, hogy bátran küzdő játékosok vagyunk, netán inkább olyanok, akik taktikusan várják az ellenfelet, és a védekezésre, a rejtőzködésre legalább akkor hangsúlyt fektetünk, mint a támadásra.

A softairban azt is tesztelhetjük, hogy mennyire vagyunk képesek a stresszhelyzetekben nyugodtak maradni, valódi fegyverrel a kézben, a természetes és mesterséges akadályokkal ellátott airsoft pályán haladva jó döntést hozni. Az airsoft game minden kisgyermek álmát valósítja meg: lövöldözni, eltalálni a másikat. S – ahogyan azt már a tudatos felnőtt igényli – veszélytelenül. Az erszoftban maszk és overáll jár, így senkinek sem eshet bántódása, viszont aki ügyesen űzi az airsoftot, nyerhet, többet is, mint pusztán a játékot. Hitet, önbecsülést.

A szentendrei airsoft pályán, a volt szovjet laktanya területén jutányos áron airsoftozhat, ráadásul aki legalább tíz fős csapatot szervez, annak fizetnie sem kell az izgalmas játékért. Minden további részletet megtalál a www.sovietairsoft.hu oldalon.