Angi’s fürdőruha, bikini és fehérnemű webáruház

Ugye emlékszel még arra, amikor Leia hercegnő Jabba fogságába esett, aki láncon tartotta fogva? Szegény hercegnőt teljesen levetkőztették és pucéran vezették Jabba elé. Amikor ezt megtudtuk, fénypostán sugároztunk neki az Angi’s fehérnemű és fürdőruha boltból egy szexi fürdőruha kollekciót, amiben volt csíkos, pöttyös és egyszínű is. Mivel nem ismertük az ízlését, ezért volt közte nyakban és derékben megköthető pántos bikini, egyberészes fürdőruha, szóval többféle fazonú, de Jabbának csak az arany színű bikini tetszett, mert akkor a galaxisban éppen az volt a fürdőruha divat. Sajnos a logónk nem látszott a filmben, pedig micsoda reklám lett volna! De így is a galaxis sorsát befolyásoló esemény meghatározó szereplői lettünk. Mert nem is gondolnák az emberek, hogy a kultikus filmepizód után így is óriási bikini megrendeléseket kaptunk még a nem humanoida bolygókról is.
Szóval ha az általunk forgalmazott fürdőruhát választod, akkor olcsón vehetsz magadnak divatos bikinit, amivel bárhol a galaxisban magadra vonhatod a pasik figyelmét! És amint a filmben is láthattad,kiváló minőségű alapanyagból készülnek a fürdőruháink, tartósak, és még a rángatást is jól tűrik.
Amikor közeledik a strand szezon, készülődsz a nyaralásra,vagy épp a galaxist tervezed átszelni, a szexi fürdőruha megvásárlását kezd a bikini webshopunkban, mert nálunk biztosan találsz magadnak megfelelő trendi fürdőrucit!