auto-motor

Olajcsere és műszaki vizsga

Olajcsere, benzines és dízel autók komplett olajcseréje. Széles palettájú motorolajokkal, gyári minőségben. Levegő és olajszűrők szakszerű cseréje, megfelelő célszerszámokkal. Gyorsszerviz szolgáltatásunk egyik legnépszerűbbje az olajcsere, mely valóban gyors szolgáltatás, mivel nagyon hamar készen vagyunk autójával. Természetesen vannak különleges műszaki tartalommal megáldott autók, ám ezek esetében is igyekszünk gyorsan elkészülni. Műszaki vizsga, bármilyen típusú gépjármű műszaki vizsgáztatását vállaljuk, rövid határidővel. Vizsgára való felkészítéssel együtt, hogy ne legyen bizonytalan a vizsga eredménye. Várjuk gyorsszervizünkben, Auto-Doktor Horváth Kft.

AutósHírügynökség – Valódi segítség az autós ügyekben

Műszaki vizsga előtt állsz? Szuper lenne, ha lenne egy olyan weboldal, ami összegyűjti a műszaki vizsga bázisokat és helyszín szerint szűri őket? Ne keresgélj tovább, mert meg van! Hol keres műszaki vizsga állomást? Weboldalunkon megtalálod a műszaki vizsga állomásokat az adott város, vagy kerület szerint kategorizálva. Így nagyon gyorsan megtalálhatod a hozzád legközelebbi műszaki vizsga bázisokat! Az AutósHírügynökségen mindent megtalálsz, össz-vissz 2 kattintással! Sőt, ingyenes segítséget is kapsz, ugyanis a műszaki vizsga szakértő díjmentese válaszol a kérdéseidre!

Gumi szerelés 18.kerület

8 órás nyitva tartásával és a gumiszerviz ügyeletünk segítségével pillanatok alatt megoldjuk a gumival kapcsolatos problémáját. Legyen az egy gumidefekt vagy esetleg lepadkázott sérült gumi abroncs. Defekt javítás, kátyú okozta sérülés esetleg kiszakadt a gumiabroncsát is megjavítjuk, esetekben lecseréljük. Legyen szó személygépkocsi, kis haszon jármű, motorkerékpárról minden esetben a helyszínen végezzük munkáinkat . Speciálisan minden géppel, szerszámmal felszerelt Gumis műhely áll rendelkezésére! Hétfőtől Péntekig reggel 8 tó délután 16 óráig Gumiszervizünk a szezonális gumicseréjét (téli-gumi/nyári-gumi) is elvégzi, akár bejelentkezés nélkül is! Gumi szerelés 18. kerület 06 20 383 40 46

Globál autóház Kft.

Nálunk folyamatosan frissülő eladó munkagépeket talál. Legyen szó mezőgazdasági gépről, haszongépjárműről vagy személyautóról. Árainkat a gépek teljesítményéhez és megbízhatóságához alakítottuk ki. Igény szerint egyéni kéréseket is teljesítünk. Ha nem találja amit keres vegye fel velünk a kapcsolatot! Munkagépre lenne szüksége? Nézze meg a kínálatot a Globál autóház Kft.-nél. Globál Autóház Kft. 2310, Szigetszentmiklós,Kántor ut 4-6.

Fémből készült lada kulcstartó

Lada autótulajdonosok számára elengedhetetlen az a kulcstartó, amit most a Dilivihar webboltban kapható. Többféle színben vásárolható meg a lada kulcstartó, akár ajándéknak is tökéletes választás. Fémből készült, így rendkívül strapabíró. Minden kulcsszomó díszeként fog szerepet kapni. A kulcstartó rendelés menete nem bonyolult, a kiválasztott kulcstartó 1-2 munkanapon belül házhoz érkezik.

Olcsón kapható autó hangszóró szett

Hangszórót szettben érdemes vásárolni, hiszen így nemcsak olcsóbban tudjuk megvásárolni őket, hanem hangzásban is passzolnak majd egymáshoz. Az autó hangszóró szett mélysugárzót is tartalmaz. Nagyobb érzékenységgel rendelkezik, így az alacsony frekvenciájú teljesítményt tudjuk vele kihangsúlyozni. Strapabíró kialakításának köszönhetően jól viseli, ha állandóan úton vagyunk, és az autó rázkódik. Beépítése könnyedén kivitelezhető.

A gyors és praktikus cyboard

Biztos már látott olyan kis méretű járműveket, amiknek csak két kerekük van, roppant gyorsan haladhatnak és mindig biztonságban tartják a tulajdonost. Ez a jármű nem más, mint a fantasztikus cyboard. Ez az eszköz meglepően nagy sebességével is rendelkezhet. Sokoldalúságát igazolja, hogy a manőverezési készségével ideális választás az iparterületeken, ipari parkokban, nagyobb vásárok területén, kiterjedtebb méretű vállalkozások egyes pontjai között történő közlekedés hatékonyságának növelésére. Sőt, előnye abban is rejlik, hogy nagyobb területeket lefedő csarnokokban, raktárépületekben, gyárakban, azok üzemegységei közötti bejáráshoz egyaránt kiválóan használható. Nem szabad megfeledkezni az esztétikáról sem, ugyanis ez garantálja a kompakt designt is. Az egy helyben könnyedén történő megfordulás, zéró káros anyag kibocsátás, a munkára fordított idő maximális kihasználása csak ízelítő számos előnyéből. A cyboard ideális középút a gyalogos közlekedés és az autóhasználat között.

Következő oldal »