Az akciós matracokat a matracfutár házhoz is szállítja

A Matracfutár egy olyan matrac webáruház, ahol több gyártó (magyar és olasz) matracainak jellemzőit összehasonlítva választhatja ki az Önnek leginkább megfelelőt. Nem kell megijedni, a valóban sokszínű kínálatban történő eligazodásban munkatársaink segítséget is nyújtanak. Matracaink bútoráruházunkban a Lineaflex Olasz Bútoráruház és Ágybetét Stúdióban ki is próbálhatók.

Ha már tudja, hogy mely matractípusra van szüksége, akkor a megrendelés csupán néhány mozdulat. A webáruházban történő elektronikus megrendelések esetén plusz kedvezményeket vehet igénybe, és a Budapesten élő vásárlóink számára a házhoz szállítása is ingyenes (50 000 Ft értékhatár felett). A raktáron lévő ágybetétek kiszállítása maximum 5 munkanapon belül megtörténik.

A felnőtt matracainkat 27 méretben kínáljuk, így egyedi matrac felárat csak a valóban egyedi méretű termékek után kell fizetni.

Akciós ágybetét kínálatunk havonta változik.

A Lineaflex-Bútor Kft. a Matracfutár Matrac Webáruház az olasz matracok és bútorok szakértője, csak  kiváló termékeket kínálja Ön számára.