Biztonságtechnikai webáruház – INKE kártevőriasztók és gsm riasztók

Biztonságtechnikai webáruházunk saját, magyar gyártású INKE kártevőriasztókat, GSM riasztókat, és egyéb biztonságtechnikai berendezést forgalmaz.

Az INKE kártevőriasztó termékek az egész országban kedveltek és egyre ismertebbé válnak. Elektromos riasztóinkat a lehető legjobb áron, a legjobb minőségben forgalmazzuk. Sokféle kártevő, vad, rágcsáló, vakond, vagy patkány távoltartására megoldást kínálunk. Tekintse meg napelemes vadriasztó, elektromos madárriasztó, galambriasztó, egérriasztó, őzriasztó, vagy autóba szerelhető vadriasztó termékeinket!

Kártevő-, és állatriasztó készülékeink 20 éves múlttal rendelkeznek, melynek alapja az elektromos patkány és nyestriasztó, mely a sebzett patkány vészjelzését utánozva veszélyérzetet alakít ki a patkányok és nyestek ösztönében, így azok más élőhely keresésére kényszerülnek. Tesztek során kiderült, hogy a sebzett patkány vészjelzése más állatokra is hatással van. Ezután a különböző igényeknek megfelelően már többféle célállat, (mint pl.: vaddisznó, őz, szarvas, róka, nyúl, vakond, seregély, galamb, nyest, sakál) riasztására készítettünk riasztókat.

Vásárlóink épületeit, terményeit nem csak az állatoktól, hanem emberektől is védelmezni kell, így egyedi termékeket ajánlunk, melyek különböző gazdaságokban is megállják helyüket. Ilyenek a GSM telefonos, vezeték nélküli riasztóink, melyek SIM kártyával működnek.