Brigifotó – esküvői fotós és rendezvény fotózás festői helyszíneken

Egy csodás nap az életetekben az esküvőtök napja, amiről gyönyörű szép esküvői fotókat készítek, ha felkértek esküvői fotósnak. De nem elég elkészíteni a képeket, mert utána a retusált fotókból szívesen készítek fotókönyvet vagy vászonfotót is,
Használd ki, hogy a fotókat vászonra is lehet nyomtatni és díszítsd a nappalid egy csodás képpel és mindezt egy művészi eredeti festmény töredékéért!
De a saját fotóidból is szívesen készítek vászonfotót, mert a fotót akár emailben is elküldheted a vászonkép méretének megadásával. Arra figyelj, hogy ha nagy méretben szeretnéd viszontlátni a fotódat, akkor éles legyen a kép és nagy legyen a felbontás is!
Ingyenesen elvégzem a képkorrekciót az általad küldött fotón, hogy a végeredmény minél tökéletesebb legyen.
A fotó retusálása során:
– beállítom a megfelelő méretarányt,
– javítom a színeket,
– természetessé teszem a bőrszíneket,
– ahol szükséges, világosítok, hogy képeid minél élőbbek, élethűbbek legyenek,
– egyedi megbeszélés és kérés alapján egyedi képszerkesztést és retusálást is vállalok.
Ha nincs meg a megfelelő fotó, akkor akár a stúdiómban, akár szabadban szívesen lefotózlak. Jöhetsz egyedül vagy a pároddal, hozhatod a gyerekeid vagy a kedvenc háziállatod is. Fotóstúdiómban akár meg is nézheted, milyen jól mutat egy profi fotós által készített képből készült vászonfotó a falon.
Esküvői fotón kívül egy gyerek fotó vagy akár magadról egy glamour fotó is nagyon szép látvány, dísze lehet a nappalinak vagy a hálószobának egyaránt!