Diétás étkezés a mindennapokban

Szokott Ön rendesen ebédelni, vagy csak valamelyik gyorsétterem hizlaló, és korántsem laktató ételeit választja a rohanásban? A túlsúllyal küzdők gyakori kifogása a mozgásszegény életmódra és az egészségtelen táplálkozásra az időhiány. De nézzük csak meg pontosabban, miről is beszélünk!

Mennyi időbe telik néhány tojást megfőzni, és salátát, nyers zöldségeket apróra darabolni? Akár munkahelyére is magával viheti az így elkészült egyszerű, energiát adó és mindenekelőtt diétás finomságot. Sajnos hazánkban még mindig sokan gondolják azt, hogy a salátákkal és a nyers falatokkal nem lehet jóllakni. Számukra mindenképpen érdemes kipróbálni az egészséges életmód efféle étkezését, meglepő tapasztalatokkal gazdagodnak majd.

Természetesen nem kell ahhoz feltétlenül zöldségen, húson és tojáson élni, hogy odafigyeljen a kalóriaszegény táplálkozásra. Kezdetnek hagyja el a tésztákat, a kenyeret, és száműzze a konyhaszekrényből a cukrot és a lisztet is! Hogy nem lehet e-nélkül elkészíteni az ételeket? Érdemes nyitottabban gondolkodni, hiszen a boltok polcain olyan egészséges édesítőszerek is megtalálhatóak már, mint például a stevia, de a liszt helyettesítésére is megvannak a módszerek. Éljen egészségesebben, táplálkozzon könnyebben!