Díszítsd fel ablakaidat szép dekor függönyökkel.

A dekoratív függönyök kiemelik és keretezik a fényáteresztő függönyöket.
A Függönysarok webáruházban, ha úgy döntöttél, lecseréled a régi függönyeit, változatos mintákkal, színekkel és méretekkel állunk rendelkezésedre.
Dekoratív függönyeink közül a klasszikus és romantikus stílusú függönyök a legnépszerűbbek, melyeket felső drapériaként vagy oldalsálként használhatsz. Függöny kötőkkel és függönyzsinórokkal tovább díszítheted a függönyeidet, amelyekből nálunk igazán pompás és elegáns megjelenésűekkel találkozhatsz.
Ha úgy döntesz, hogy saját magad készíted el a dekor függöny -t vagy inkább elvinnéd a saját varrónődhöz természetesen arra is van lehetőség, hogy ezeket méteráruként rendeld meg webshopunkból.
Elég csak leülnöd a számitógéped elé, és otthonod kényelmében végig nézni a több száz függönyből álló választékunkat. A különböző tartozékokat, kiegészítőket is beszerezheted nálunk! Különlegesen szép függöny elkötőink, függöny zsinórjaink nagyon népszerűek vásárlóink körében.
Mivel a lakásunk megjelenését nagyban befolyásolja milyen függönyöket válogatsz össze nem mindegy milyen stílusban vagy fazonban gondolkozol ezért lehet nagy segítség, hogy függönyeidet akár készre varrással is már Online is megrendelheted.
Ne hezitálj gyere webshopunkba és rendeld meg most!
Függöny Sarok webáruház – Dekor függöny, sötétítő függöny, nappali és háló függöny.