egyeb

Kerülj képbe fotópályázat Somogy, beruházások, vállalkozások támogatása

A Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye meghirdeti a Kerülj KÉPbe fotópályázatot. A Kerüljképbe fotópályázat célja, hogy megismerjük a somogyi megvalósult beruházásokat, melyek európai uniós forrásokból valósultak meg. Fedezz fel minél több olyan létesítményt, melyet uniós forrásból hoztak létre, vagy újítottak fel! A Kerülj KÉPbe fotópályázatnak nevezési díja nincs, nevezni a Somogy megyében állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezők tudnak. A projekt szervezője a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye várja az európai uniós forrásból megvalósult beruházások fotóit, mellyel tabletet nyerhetsz! Mi az európai beruházási terv? Cél a pénzügyi források hatékonyabb felhasználása, a beruházásbarát környezet létrehozása, a beruházási projektek ismertségének növelése, valamint a technikai segítség biztosítása a megvalósításhoz. Forráshoz jutás elősegítése különösen a kis- és középvállalkozások számára. Az Európai Beruházási Terv a vállalkozások, kkv-k számára megkönnyíti a beruházáshoz szükséges hitel felvételét garanciavállalással, így az Ön cége kevesebb fedezet mellett juthat hitelhez. További információ a \" Kerüljképbe \" weboldalon!

Mav-IT: Autosmart

Az AutoSmart szerviz program kisebb autójavító műhelyek adminisztrációs feladatait hivatott leegyszerűsíteni. a szerviz szoftver saját raktárkezelővel is rendelkezik, tehát amellett, hogy ügyfél és gépjármű nyilvántartást vezethetünk a segítségével, a felhasznált alapanyagok és alkatrészek pontos nyilvántartását is megoldhatjuk a segítségével. A szerviz program munkalapot is tud készíteni. A program újraindításakor a még befejezetlen munkalapok betöltődnek és folytathatóak. További információt az autószerviz programról weboldalunkon talál és kérdéseit felteheti nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Ismerje meg a virágküldő szolgálat kínálatát

Ha egy elbűvölő virágot vagy ajándékcsomagot készülne venni szerettének, de sajnálatos módon nem tudja azt élőben odaadni, akkor nem is kérhető klasszabb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat honlapján Ön sok különféle virágcsokorból válogathat, amik nagyszerűek ajándék küldéshez. Az egyedi alkalmakhoz illő virágok, ajándékok külön-külön kategorizálva lettek. Ekképpen hétszentség, hogy alkalomhoz tökéletes lesz a virágküldés. Legyen az Névnap, Valentin nap vagy más. Viszont ha a címzett Magyarországon kívül van, az sem jelent akadályt! A virágküldő szolgálatnak a külföldi kollégái abban segítenek, hogy Romániától kezdve Brazíliáig szinte bárhova gond nélkül eljussanak a virágfutár oldalán kiválaszott Valentin napi csokrok. De a kézbesítésre sem lehet panasza az embernek, hisz a virágküldéskor választott virág már egyetlen óra alatt a címzett kezében lehet. Minden virágrendeléssel kapcsolatos fontos infót áttekinthet a virágküldő szolgálat honlapján.

Állás Pés városban – Tekintse át az ajánlatokat!

Találja meg az Önnek leginkább tökéletes állást Pécsett a Workania oldalán. A honlapon lévő pécsi állások gyakran frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért fontos, mert így akár 24 óra alatt többször is visszanézhet és kb. biztos, hogy mindig találni fog majd új pécsi álláshirdetéseket. A hirdetésekre klikkelve részletesebben is áttekintheti, hogy mi mident fontos tudni a potenciális munkáról. Ilyenek mondjuk a pécsi munkával kapcsolatos kitételek. Legyen az iskolázottság, nyelvtudás. De akár az addigi munkatapasztalat is. Hasonló fontos információk még a Pécsett lévő állás konkrét címe, telefonja. De egyéb más is felmerülhet. Abban az esetben, ha szeretné megnézni az állások pécsi repertoárját, klikk a linkre!

Miket ajándékozhat a virágküldő szolgálattal Veszprémben?

Virágküldés Veszprémbe szimplán és gyorsan! A siteon több különféle csokorból szelektálhat, amiket aztán az ajándékozott felé a virágküldő szolgálat Veszprémbe a nap végére ki is visz. Az anyák napjától kezdve az első randiig sok típusú egyedülálló csokrot megtalál a honlapon. Ez a veszprémi virágküldés főleg akkor praktikus, ha valami okból nem tud személyesen találkozni az illetővel. Ha viszont virágon kívül mást is kíván ajándékozni, akkor örömteli hír az Ön számára, hogy a virágküldő szolgálattal veszprémi szerettének más apróságokat is küldhet. Nézzen fel a virágküldő veszprémi oldalára és nézze meg az ajándékcsomag küldésnek a infóit!

Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

Az asztalfiókban őrzöl egy kéziratot és nem tudod mit csinálj, melyik kiadóhoz fordulj? Mi tálcán kínáljuk a megoldást, mert a Virtuarium Kft-nél INGYEN elkészítjük és kiadjunk a könyvét e-könyv formátumban, forgalmazzuk és a bevétel után akár 75%-os jutalékot fizetünk Önnek! Cégünk a Virtuarium e-könyv kiadó a virtuarium.eu weboldalon, elsősorban e-könyv kiadással foglalkozik, amihez szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat, grafikusokat, fotósokat és festőművészeket keresünk, akiknek a műveiből INGYEN készítünk e-könyveket, fotóalbumokat vagy fotókönyveket pdf és epub formátumban. Vállaljuk az e-könyvek, és valamennyi online kiadványunk grafikai munkáinak az elkészítését, a mű szerkesztését, lektorálását és az ISBN szám beszerzésének intézését is. Az e-könyv megjelenésekor reklámozzuk is a művet, amihez érdekes, izgalmas könyvbemutatót is szervezünk. Támogatjuk a kezdő írókat is, segítségképpen töltse le és olvassa el a \"Hogyan írjunk jó könyvet?\" című kiadványunkat! Ha szeretné reklámozni ajándékutalványát vagy kuponját, mi ingyen segítünk ebben és szívesen forgalmazzuk a webáruházunkban. Affiliate, vagyis partnerprogramunk keretében 10-25% jutalékot kínálunk azon weblaptulajdonosoknak, akik elhelyezik honlapjukon partnerprogramunk bannerét az onnan érkező vásárlók vásárlásai után.

Munkaidő nyilvántartó program és beléptető rendszer

Egy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát munkaidő nyilvántartó és szabadságnyilvántartó programot, beléptető rendszert ajánlunk a hivataloknak, vállalkozásoknak, intézményeknek. Ha Ön cégvezető, vagy tulajdonos és tudni akarja, hogy mikor jönnek és mennek az alkalmazottai, vagy minél egyszerűbben akarja megoldani a munkaidő nyilvántartást, akkor nem kell mást tennie, mint letöltenie, telepítenie és kipróbálnia az EMU – elektronikus munkaidő nyilvántartó programunkat, amely a következő szolgáltatásokat nyújtja: - érkezések, távozások nyilvántartása, - túlóra nyilvántartás, csúsztatás (túlóra ellenében) kezelése, - napközbeni hivatalos és magán célú távozások és visszaérkezések kezelése, - távollétek nyilvántartása (szabadság, kiküldetés, táppénz stb.), - szabadságterv készítés, szabadságkérelem, engedélyezés. A munkaidő nyilvántartó program használata során csak egy azonosítót kell megadni, egyet kattintani, és a program az alapján végzi a munkatársak azonosítását. A program használatához nem szükséges semmilyen hardver eszköz vagy kártya, ezért rendkívül kedvezményes áron vásárolható meg. De ha Önök beléptető kártyás megoldást szeretnének, természetesen azt is megoldjuk. honlapunkon ingyenesen letölthető, kipróbálható egyfelhasználós vagy webes felületű demo verziót talál, amellyel nyugodtan tesztelheti a programot.

Linlib professzionális egy- és többfelhasználós integrált könyvtári rendszer

Válassza könyvtárának a Linlib professzionális, egy- és többfelhasználós integrált könyvtári rendszert, könyvtári programot, mert e szoftver után nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie! A Linlib integrált könyvtári program jellemzői: - felhasználóbarát, könnyen megtanulható, könnyen kezelhető, - könyvtári szabványok szerinti leírás, megjelenés biztosítása, - könyv, AV, multimédia, hangzó, régi könyv, e-könyv és periodika dokumentum típusok kezelése, - 11 féle keresési lehetőség, akár webes felületről is, - webes keresőfelület, akár saját honlapról is, - kölcsönzés, visszahozatal, hosszabbítás, előjegyzés, akár webes felületről is, - felszólítók készítése, nyomtatása, és küldése e-mailben, - MOKKA és HUNMARC import, export lehetőség, - könyvtári és közművelődési statisztikák készítése, - egyedi és csoportos leltárkönyvek vezetése, - nemzetiségi leltárkönyvek vezetése, - állomány ellenőrzés, selejtezés, - pénzügyi nyilvántartások vezetése, - gyors, korlátlan méretű adatbázis, - könyvtárközi kölcsönzés nyilvántartása, - kedvező ár, - letölthető és ingyenes otthoni verzió. A Linlib könyvtári program a Virtuarium Informatikai Kft. terméke.

Következő oldal »