egyeb

Állások és karriertanácsok

Állások és karriertanácsok a remek felépítésű monster.hu álláskeresői oldalon. Régóta keresi új, illetve első munkahelyét, de még nem talált rá? Keresse fel weboldalunkat, ahol több ezer állásajánlattal találkozhat, melyek közül biztosan ráakad arra, mely az igényeinek teljes mértékben megfelel. A legkeresettebb állásajánlataink közé sorolhatóak a mérnöki-, pénzügyi- és ügyfélszolgálati munkák. Olvassa el karrieroldalunkon található tanácsainkat is, mely a munkakeresésben és az állásinterjúban is segítségére lehet.

Mai viasat3 műsorok

Mai viasat3 műsorok megtekinthetőek a musor.tv weboldalon, tehát ha ön is kinézett egy filmet vagy sorozatot, de nem tudja, hogy az mikor kezdődik, akkor látogassa fel bátran a musor.tv weboldalt és itt néhány kattintással a szeme elé tárul a teljes műsorújság. Amennyiben tehát nem tudja, hogy kedvenc sorozatai mikor kezdődnek, forduljon hozzánk bátran. További részletekért és információkért mindenképpen megéri fellátogatni weboldalunkat a musor.tv-t.

M4 sport műsorújság

M4 sport műsorújság elérhető teljes egészében a musor.tv weboldalon ezért érdemes ide kattintani ha ön is valamilyen sportműsort szeretne megnézni de nem tudja, hogy melyik mikor kezdődik. Weboldalunkon nemcsak az m4 sport műsorát, hanem például a digisport1, digisport2, sport1, illetve sport2 műsorát is könnyen megtekintheti. Ha még ennél is többet szeretne megtudni és megtekintené a teljes műsorújságot látogassa fel bátran weboldalunkat a musor.tv-t.

Mai tv műsor

Mai tv műsor megtekinthető teljes egészében a musor.tv-n, és nálunk rengeteg csatorna műsorainak megtekintésére van lehetőség, ráadásul nálunk nemcsak kedvenc filmjeit és sorozatait találhatja meg, hiszen vannak sportcsatornáink is amelyeknek szintén megtekintheti a napi, illetve heti műsorait is. Amennyiben megtekintené a tv2, a viasat3, az rtl vagy az rtl 2 műsorát mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a musor.tv-t és itt más csatornákat is megtekinthet.

Kerülj képbe fotópályázat Somogy, beruházások, vállalkozások támogatása

A Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye meghirdeti a Kerülj KÉPbe fotópályázatot. A Kerüljképbe fotópályázat célja, hogy megismerjük a somogyi megvalósult beruházásokat, melyek európai uniós forrásokból valósultak meg. Fedezz fel minél több olyan létesítményt, melyet uniós forrásból hoztak létre, vagy újítottak fel! A Kerülj KÉPbe fotópályázatnak nevezési díja nincs, nevezni a Somogy megyében állandó lakcímmel, vagy tartózkodási hellyel rendelkezők tudnak. A projekt szervezője a Somogyi Kereskedelmi és Iparkamarán belül működő Europe Direct Tájékoztató Központ Somogy Megye várja az európai uniós forrásból megvalósult beruházások fotóit, mellyel tabletet nyerhetsz! Mi az európai beruházási terv? Cél a pénzügyi források hatékonyabb felhasználása, a beruházásbarát környezet létrehozása, a beruházási projektek ismertségének növelése, valamint a technikai segítség biztosítása a megvalósításhoz. Forráshoz jutás elősegítése különösen a kis- és középvállalkozások számára. Az Európai Beruházási Terv a vállalkozások, kkv-k számára megkönnyíti a beruházáshoz szükséges hitel felvételét garanciavállalással, így az Ön cége kevesebb fedezet mellett juthat hitelhez. További információ a \" Kerüljképbe \" weboldalon!

Mav-IT: Autosmart

Az AutoSmart szerviz program kisebb autójavító műhelyek adminisztrációs feladatait hivatott leegyszerűsíteni. a szerviz szoftver saját raktárkezelővel is rendelkezik, tehát amellett, hogy ügyfél és gépjármű nyilvántartást vezethetünk a segítségével, a felhasznált alapanyagok és alkatrészek pontos nyilvántartását is megoldhatjuk a segítségével. A szerviz program munkalapot is tud készíteni. A program újraindításakor a még befejezetlen munkalapok betöltődnek és folytathatóak. További információt az autószerviz programról weboldalunkon talál és kérdéseit felteheti nekünk elérhetőségeink bármelyikén.

Ismerje meg a virágküldő szolgálat kínálatát

Ha egy elbűvölő virágot vagy ajándékcsomagot készülne venni szerettének, de sajnálatos módon nem tudja azt élőben odaadni, akkor nem is kérhető klasszabb alternatíva a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat honlapján Ön sok különféle virágcsokorból válogathat, amik nagyszerűek ajándék küldéshez. Az egyedi alkalmakhoz illő virágok, ajándékok külön-külön kategorizálva lettek. Ekképpen hétszentség, hogy alkalomhoz tökéletes lesz a virágküldés. Legyen az Névnap, Valentin nap vagy más. Viszont ha a címzett Magyarországon kívül van, az sem jelent akadályt! A virágküldő szolgálatnak a külföldi kollégái abban segítenek, hogy Romániától kezdve Brazíliáig szinte bárhova gond nélkül eljussanak a virágfutár oldalán kiválaszott Valentin napi csokrok. De a kézbesítésre sem lehet panasza az embernek, hisz a virágküldéskor választott virág már egyetlen óra alatt a címzett kezében lehet. Minden virágrendeléssel kapcsolatos fontos infót áttekinthet a virágküldő szolgálat honlapján.

Állás Pés városban – Tekintse át az ajánlatokat!

Találja meg az Önnek leginkább tökéletes állást Pécsett a Workania oldalán. A honlapon lévő pécsi állások gyakran frissülnek, naponta akár több alkalommal is! Ez azért fontos, mert így akár 24 óra alatt többször is visszanézhet és kb. biztos, hogy mindig találni fog majd új pécsi álláshirdetéseket. A hirdetésekre klikkelve részletesebben is áttekintheti, hogy mi mident fontos tudni a potenciális munkáról. Ilyenek mondjuk a pécsi munkával kapcsolatos kitételek. Legyen az iskolázottság, nyelvtudás. De akár az addigi munkatapasztalat is. Hasonló fontos információk még a Pécsett lévő állás konkrét címe, telefonja. De egyéb más is felmerülhet. Abban az esetben, ha szeretné megnézni az állások pécsi repertoárját, klikk a linkre!

Következő oldal »