Gyors és egyszerű vírusirtó

Sokan találkozunk azzal a problémával, hogy a vírusirtó  szoftverünk nagyon belassítja a gépet a folyamatos vizsgálat során. Akadnak a játékok vagy nem tudunk rendesen úgy dolgozni, hogy közben védve is legyünk a kártékony programoktól. Erre kínál megoldást a Panda Cloud ingyenes vírusirtó programja, mely meglepőn gyors és kevés memóriát foglal.

A program meglepően kevés erőforrást igényel és emellett teszi a dolgát  tökéletesen: folyamatosan vizsgálja a memóriát, így könnyen rajta kapja a kártékony kódokat akár internetezés közben is. Automatikusan frissíti a vírus adatbázist, így a vizsgálatunk mindig naprakész. Megadhatunk kizárásokat a programnak, így megoldható, hogy az általunk kiválasztott mappákat ne vizsgálja.

A Panda Cloud ingyenes, így mindenkinek javasoljuk, aki nem akar vírusirtó programra pénzt költeni, de szükségesnek érzi gépének védelmét. Letöltése után automatikusan frissíti adatbázisát, melyet rendszeresen meg is ismétel, hogy a legújabb vírusinformációk a rendelkezésünkre álljanak. Kezelőfelülete pofon egyszerű, így mindenki számára egy könnyen használható védelem a számítógépe számára.

Panda Cloud ingyenes vírusirtó letöltése