Ház – Lakás

Építészmérnök – Modern házak – Háztervezés

Építész tervező irodánkat azért hoztuk létre, hogy a leendő ügyfeleinknek segítsünk az elképzelt épületük megvalósításában. Komplex szolgáltatást nyújtunk az építészeti tervezésétől a kivitelezésig. A háztervezés a legfontosabb építészmérnöki szolgáltatásunk, melyet a SzeRaKo Kreatív Design © tervezési folyamat mentén teljes ügyintézéssel végzünk. Kivitelezési ajánlatunk elfogadásakor az épületet kulcsrakészen felépítjük, melyre garanciát is vállalunk. Építész referencia bázisunk 200-nál is több családi házat, társasházat és egyéb épületet tartalmaz, közülük több mint 30 szakmai folyóiratokban is bemutatásra került. Keressen fel minket, legyen Öné a következő szép épület!

Olcsón eladó ingatlan Budapesten

Olcsón eladó ingatlan Budapesten és annak terültén. Amennyiben úgy dönt, hogy a főváros környékén szeretne ingatlant vásárolni, akkor nálunk a legjobb helyen jár. Az mellett, hogy a kínálatunk nagyon széleskörű, még igen kedvező áron is kínáljuk a különféle lakásokat, melyek között megtalálható a garzon, kicsi, nagy, erkélyes vagy akár az udvarral ellátott ingatlanok is. Forduljon hozzánk bizalommal és tekintse meg a kínálatunkat az otthonterkep.hu weboldalán.

Eladó garzon lakás Budapest

Eladó garzon lakás Budapest környékén. A garzon lakások igazán jó választásnak bizonyulnak egyetemisták, illetve olyan személyek részére, akik egyedül szeretnének élni. Kicsik, de igazán otthonosak. Melynek köszönhetően alacsony költségvetéssel rendelkeznek. Amennyiben szeretné megtekinteni a kínálatunkat, akkor keressen fel bennünket az otthonterkep.hu weboldalára kattintva. Forduljon hozzánk bizalommal, hiszen mi várjuk szeretettel!

Infra szauna árak

Nagyon jó a légúti betegségek kezelésére, illetve fogyásra, méregtelenítésre is egy modern kivitelezésű infra szauna akár otthon, akár egy uszodában. Képzett szakemberek foglalkoznak a szauna építéssel, melyhez sok éves rutin kell. A szauna kályha gyártásához is olyan technológia kell, amely megfelel az előírásoknak, és az igényeknek. Ha érdekli egy egy ilyen építmény beszerzése, akkor kérjen árajánlatot.

Gipszkarton álmennyezet Székesfehérvár

A gipszkarton álmennyezet Székesfehérvár területén bárkinek beszerezhető, akár lakás, vagy családi ház építés, felújítás előtt áll, hiszen ezen a környéken nagyon profi építőipari cégek kínálják szárazépítészeti termékeiket. Ezek a profi szárazépítő szakemberek a kazettás álmennyezet specialistái Székesfehérvár területén, csak lépjen velük kapcsolatba, és kéren árajánlatot a munkatársuktól.

Hogyan alakulnak a készház árak ?

Az ilyen típusú házak építése annyira trendivé kezd vállni, hogy szinte már minden ötödik ház, ami így készül már készház. De gonduljunk csak bele. Ebben a rohanó világban nagy igény van a könnyűszerkezetes házak építésére, hiszen mindenki gyorsan szeretne önálló otthonhoz jutni elérhető áron. Erre jelenthet valóban megoldást a készházak építése Magyarországon. Kérjen árajánlatot a kivitelezőtől !

Klíma szerelés lépésről lépésre

Vállalkozásunk már 1999-től végez ház-és lakás tulajdonosok, közintézmények, és nagyvállalatok részére klíma szerelés szolgáltatást. Ez a fő tevékenysége a cégnek, de emellett klíma berendezéseket is forgalmazunk, valamint garanciális javításokat és karbantartásokat is végzünk. Vállalatunk folyamatosan elérhető, amelyre biztosítékul szolgál a közületi referencialistánk is. Tekintsék meg klíma márkáinkat !

Új elemes konyhabútorok

Legyen az Ön lakásának, házának is ékköve a kiváló minőséget képviselő, és vadonat új elemes konyhabútor, amely lehet például a Brüsszel konyhabútor. Ez a bútordarab 200cm-es kivitelben, 28mm-es munkalappal, mosogatótálcával, 5 féle front színben, 5 féle korpusz színben, és 4 féle munkalap színben kapható. Fontos jellemzője még az, hogy a mosogatótálcája rozsdamentes, és szifonnal, lefolyóval van ellátva.

Következő oldal »