Ház – Lakás

A beton mikroszál előnyei

Ismerd meg a beton mikorszál előnyeit! A beton repedéseinek előfordulása csökkenthető a polipropilén mikroszálak betonba keverésével. Ezáltal gyorsabb és biztonságosabb munkavégzés valósítható meg, valamint javíthatók a frissbeton tulajdonságai. Emellett növelhető a beton tűzállósága és megakadályozhatók a repedések kialakulása. Ennek eredményeként hosszú élettartamú építmények tervezhetők, és csökkenhetnek a karbantartási költségek. Ezen túlmenően az ökológiai lábnyomot akár 70%-kal is csökkenthetjük. A beton mikroszálak használatával csökkenthető az emberi munkaerőigény, és a munkavédelmi szempontok is előnyösek. Raktárterület szempontjából is kevés helyet igényel, valamint növelheti a betonozáshoz használt eszközök élettartamát. A beton mikroszálak háromdimenziós mátrixot képeznek a betonkeverékben, és megakadályozzák a repedések kialakulását a betonszilárdulás korai szakaszában. Kompatibilis más betonkészítéshez használt termékekkel és adalékokkal. A beton mikroszálaknak jelentős környezetvédelmi előnyei vannak, ugyanis csökkentik a CO2 kibocsátást. Erős tűzhatásnak kitett beton esetén a szálak megolvadnak, és csökkentik a gőznyomást, ezzel csökkentve a robbanásveszélyt.

Vállaljuk redőny motor cseréjét, javítását, kedvező áron

Redőny motor cseréjét és javítását egyaránt vállaljuk Pest megye területén. Cégünk több, mint 25 év tapasztalatával áll az Ön rendelkezésére. Minden általunk forgalmazott redőnymotor kiváló minőségű és remek ár/érték aránnyal rendelkezik. Szakembereink precízen és megbízhatóan dolgoznak. A redőnymotor cseréje körülbelül 30-60 percet vesz igénybe. A cserélt redőnymotorra 5 év garanciát adunk. Forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeink valamelyikén és mi mindenben örömmel segítünk Önnek.

Parkettázást, laminált padló lerakást vállalunk Pest megyében

Vállalunk parkettázást, laminált padló lerakást Pest megyében, több, mint 20 év tapasztalattal a hátunk mögött. Kiváló minőségű anyagokkal és profi szakemberekből álló csapattal dolgozunk, mindig betartva a határidőket. Munkánkra pedig garanciát vállalunk és számlát adunk. Vegye fel velünk a kapcsolatot és egy ingyenes kiszállással egybekötött, díjmentes felmérés során minden részletet átbeszélhet szakembereinkkel, akik árajánlatot is adnak Önnek és a munka kezdetének várható időpontját. Weboldalunkon bővebben tud tájékozódni, illetve az ott feltűntetett elérhetőségeink bármelyikén örömmel fogadjuk megkeresését.

XIMAX kocsibeálló építése

Napjainkban a családi házaknak, vagy társasházaknak fontos kiegészítője a modern megjelenésű nyitott, fedett kocsibeálló. XIMAX előregyártott, kiváló minőségű alumínium kocsibeálló rendszerünk, többféle kivitelben és méretben elérhető egy vagy akár több gépkocsi számára is. A szerkezet erős, időtálló, karbantartás mentes. A fedés megszűri az UV és hősugarakat, hogy minél inkább megvédje gépkocsiját a környezeti viszontagságoktól.

Beltéri ajtók

Tudtad, hogy a beltéri ajtó választása nem is olyan egyszerű? Van néhány dolog ,ami felett sokan elmennek mikor beltéri ajtót vásárolnak és csak majd később, a saját kárukon tanulnak.Most ezeket a dolgokat megmutatom, hogy te ne ess ilyen hibába.Beltéri ajtó vásárláskor a legfontosabb tényező ,amit szem előtt kell tartani az a minőség és a megbízhatóság.Ez a két dolog elengedhetetlen szempont.A minőség azért fontos ,mert hosszú időre vásárolunk beltéri ajtót.A megbízhatóság pedig azért fontos, mert enélkül csak pénzkidobás lesz az egész, mert javítások sorozata kell a megfelelő működéshez.A nálunk vásárolt beltéri ajtók megbízhatóak és minőségiek.A megvásárolt ajtókat be is építjük kérésre az ügyfeleinknek.

Díszítsd fel ablakaidat szép dekor függönyökkel.

A dekoratív függönyök kiemelik és keretezik a fényáteresztő függönyöket. A Függönysarok webáruházban, ha úgy döntöttél, lecseréled a régi függönyeit, változatos mintákkal, színekkel és méretekkel állunk rendelkezésedre. Dekoratív függönyeink közül a klasszikus és romantikus stílusú függönyök a legnépszerűbbek, melyeket felső drapériaként vagy oldalsálként használhatsz. Függöny kötőkkel és függönyzsinórokkal tovább díszítheted a függönyeidet, amelyekből nálunk igazán pompás és elegáns megjelenésűekkel találkozhatsz. Ha úgy döntesz, hogy saját magad készíted el a dekor függöny -t vagy inkább elvinnéd a saját varrónődhöz természetesen arra is van lehetőség, hogy ezeket méteráruként rendeld meg webshopunkból. Elég csak leülnöd a számitógéped elé, és otthonod kényelmében végig nézni a több száz függönyből álló választékunkat. A különböző tartozékokat, kiegészítőket is beszerezheted nálunk! Különlegesen szép függöny elkötőink, függöny zsinórjaink nagyon népszerűek vásárlóink körében. Mivel a lakásunk megjelenését nagyban befolyásolja milyen függönyöket válogatsz össze nem mindegy milyen stílusban vagy fazonban gondolkozol ezért lehet nagy segítség, hogy függönyeidet akár készre varrással is már Online is megrendelheted. Ne hezitálj gyere webshopunkba és rendeld meg most! Függöny Sarok webáruház – Dekor függöny, sötétítő függöny, nappali és háló függöny.

Igazi fűtésszerelés profiktól

Az utóbbi években nem csökkent a lakáspiac pörgése, ennek megfelelően még mindig nagy igény van a profi lakásfelújításra és persze az igazi fűtésszerelés profiktól szolgáltatásunkra. Miért is ne lenne, nincs annál nagyobb öröm, mint amikor valaki beköltözik egy gyönyörűen felújított új lakásba, amiben a fűtés is vadonatúj. Ha Önnek is van használt ingatlana, mi életet lehelünk bele! Keressen minket bátran!

Társasház, közös képviselő, számvizsgáló bizottság, SZMSZ, közös költség

Egy társasházban előfordulhat, hogy a közös képviselő saját zsebre ad ki közös tulajdonú helységet, túlszámlázott munkát számol el, vagy akár lenyúlja a társasház számlájáról a pénzt - amin már csak a közös képviselő feljelentése segíthet. Ezen problémák megelőzéséhez és megoldásához ajánlom a társasházi tulajdonosok számára írt kézikönyvet, a Számvizsgáló Bizottság tagjainak szánt könyvet, valamint a társasházi Szervezeti Működési Szabályzatának megalkotásáról írt művet, amelyből okos tippeket kaphat a közös költség tartozás behajtására, a költségek felosztásának részletezésére és a nem fizető lakástulajdonosok szankcionálására.

Következő oldal »