Iskolai udvari játékok modern kiszerelésben

Emlékszem, hogy gyerekként mennyire más világban éltünk. Amikor az iskolába jártunk, akkor már félig készültünk a felnőtté válásra, tanultunk, de mellette azért még mindig gyerekként játszottunk. Az iskolai udvari játékok ihletettségében számos történetet költöttünk magunknak.
Ezekre vicces visszaemlékezni, pláne, ha az embernek vannak olyan barátai, akik azóta is megmaradtak, akikkel azóta együtt felnőtt, van, aki már azóta megnősült, gyerekei születtek, pedig egykor együtt szórakoztunk az udvaron.

Akkor még az iskolai udvari játékok között olyan hagyományos elemek szerepeltek, mint mondjuk a fa csúszda, a műanyag és fém hinta, fa mászókák. Emlékszem, hogy bár nagyon szerettük ezeket az iskolai udvari játékokat, de eléggé múlandó dolgok voltak ezek. Pár év alatt meglehetősen viseltessé váltak, elkezdtek a fa elemek korhadni.
Ma már ez másképp van. Egy olyan cég kínálatában, mint amilyen a Faberland már fém játszótereket építenek, melyeket minőségi műanyag elemekkel látnak el. Az általuk készített iskolai udvari játékok szerkezete is ilyen időtálló anyagokból van, így valószínű, hogy ha egyszer felépítik őket, akkor több évfolyam is vidáman játszhat ezeken anélkül, hogy a suli végére a leamortizált játékokkal kellene farkasszemet nézniük.