Komfort olcsón, egyszerűen épületüveg fóliával

A hatalmas üvegfelületeknek, egész falat beborító ablakoknak nagy divatja van napjainkban az építészetben, s nem is véletlenül – nem csak esztétikailag lehetnek az ilyen megoldások gyönyörűek, de számos előnnyel is járnak a bent tartózkodók számára. Ezzel együtt azonban különlegesen is kell bánni velük.

Az óriási, padlótól plafonig érő ablakok egy irodaház oldalán vagy éppen egy családi ház nappalijánál is szemet gyönyörködtető megoldást jelentenek, modern és letisztult képet adnak az épületnek. Akik bent vannak, nem csak többet látnak a külvilágból, de sokkal több fényt is élvezhetnek, ezáltal hangulatuk is jobbá válik. A hatalmas ablakok azonban járnak bizonyos hátrányokkal is, melyek kiküszöbölésére a modern védőfóliák jelentik a tökéletes megoldást.

Gondoljunk csak arra, hogy nem csak a fény, de azzal együtt a hő és az UV-sugárzás is akadálytalanul bejuthat. Ha azonban az ablakokat hővédő és UV-védő fóliával látjuk el, ezeknek a kellemetlenségeknek búcsút mondhatunk. Az ablakok hőáteresztését akár négyötödével is csökkenthetjük, a káros sugaraknak pedig mindössze egy százaléka jut át az üvegen.

Így nem csak egészségünket védik ezek a fóliák, de egyben segítenek az épület ideális belső hőmérsékletének kialakítását és megtartását is. Ez nyáron igen hasznos lehet, nem csak azért, mert sokkal komfortosabb környezetet teremt, de a szigetelésben is segít, így pénzt takaríthatunk meg a segítségével.

És persze a fóliák megszűrik a bejutó fény erejét is, akár 80 százalékkal, így nem kell többé trükköznünk a bútorokkal, hogy az ajtók és ablakok ne tükröződjenek a tévében vagy takarják ki a monitort.

Az ilyen hőt, káros sugarakat és zavaró fényt kirekesztő fóliák bőséges legminőségibb képviselőit találjuk a PálóFóliázás.hu kínálatában, ahol saját speciális igényeink szerint választhatjuk ki a legmegfelelőbb terméket.