Lego játékok a gyerekek fejlődéséért

A Lego nem véletlenül lett a világ vezető játékgyártója. A dán fejlesztő által több, mint 50 éve kitalált építőkockák forradalmi változást hoztak a játszás világába. Egyrészt praktikusak, nem kopnak, nem törnek, a különböző készletek egymással is összeépíthetők, és ami még fontos, biztonságosak, hiszen minden Lego játék az adott korosztály számára megfelelően lett megtervezve, vagyis például a 2-3 éveseknek szánt Duplo elemeit nem tudják a gyerkőcök lenyelni.

Másrészt ezek a játékok nemcsak az egyszerű építésről szólnak, hanem ennél komplexebb élménnyel ajándékozzák meg a gyerekeket. Ahhoz, hogy egy kész játékot tartson a lurkó a kezében, keményen meg kell dolgoznia, tudása legjavát beleadva kell összeraknia az elemekből az adott Lego játékot. Ehhez pedig kitartás és fantázia kell. Egy-egy játék megépítése hatalmas sikerélmény a kicsiknek, hiszen elmondhatják, hogy egyedül sikerült megcsinálniuk. Az önbizalom fejlesztésén túl javul a gyerekek térlátása, kézügyessége, és sokkal kreatívabbak lesznek.

Webáruházunk ezen minőségi Lego játékok forgalmazásával foglalkozik, mert fontosnak tartjuk, hogy gyermekeink tanuljanak és fejlődjenek játszás közben. A kis építőkockáknál pedig nincs is erre jobb megoldás.