Műszaki fordítás a Business Team fordítóirodától

Cégünk, 1999 óta magas minőségű műszaki fordítást végez külföldi és belföldi ügyfeleinek. A műszaki fordítás a specialitásunk. Nem csak magyar nyelven fordítunk, lektorálunk és tolmácsolunk, hanem a világ valamennyi nyelvén képesek vagyunk az Ön projektjét teljesíteni.
Közel 20 éves tapasztalatunknak köszönhetően, szolgáltatásainkat továbbfejlesztettük, hogy az 100%-ban megfeleljen a modern műszaki ipar szigorú feltételeinek. Kizárólag pénzügyi szakmai tapasztalattal rendelkező fordítókat, lektorokat és tolmácsokat állítunk munkába. Az alábbi területeken különösen nagy tapasztalattal fordítunk: gumigyártás, építészet, faipar, hulladékgazdálkodás, de emellett leírhatatlan számú területen fordítottunk már például pályázati kiírásokat, gépkönyveket, terv dokumentációkat, informatikai szövegeket.
Filózófiánk azt diktála, hogy ne csak egy területen emelkedjünk ki, ezért a szakmai lektorálási, és a műszaki tolmácsolási szolgáltatást is különös odafigyeléssel végezzük, hogy a szigorú igényeknek minden alkalommal eleget tegyünk. Cégünk folyamatosan ellenőrzi és segíti minden lektor, fordító és tolmács kollégánk munkáját, így Önnek egy percig sem kell aggódnia a projektje minőségén.
Kiemelt refenciáink jól mutatják, hogy fordítóirodánk a legjobb szolgáltatásokat kínálja az ügyfeleinek. Kiemelt partnereink között világméretű cégek, és hazai vállalatok is megtalálhatóak:
Lufthansa
Knorr-Bremse Vasúti Járműrendszerek Hungária Kft.
Procter & Gamble
ASUS
Delta Plus