Szabadidő – Szorakozás

Comedy central family műsora

Comedy central family műsora megtalálható a musor.tv weboldalon és itt egy rövid leírás is olvasható lesz majd a csatornáról. A comedy central family családokat céloz majd meg és lesznek szinkronizált sorozatok az egész család számára. Míg a felnőttek az Így jártam anyátokkal című sorozatot élvezhetik leginkább, addig a gyerekeknek a Simon macskája című sorozatot szinkronizálják és küldik képernyőre. További leírásért keresse fel a musor.tv weboldalt.

Sony movie tv műsor

Sony movie tv műsor megtalálható a musor.tv weboldalon teljesen ingyenesen, ráadásul itt többet is megtudhat erről a csatornáról. A sony movie csatorna főleg a férfiakat fogja szórakoztatni és filmekből készült sorozatok kerülnek majd a képernyőre. A sony movie csatorna az AXN Black helyén lesz majd látható október 3-ától. Amennyiben a továbbiakban is szeretne erről a csatornáról olvasni látogassa fel weboldalunkat a musor.tv-t és itt mindent megtudhat erről.

Tv2 tv műsor

Tv2 tv műsor megtekintheto a musor.tv weboldalon, tehát ha ön is filmeket vagy műsorokat nézne a TV2-n de nem tudja, hogy ezek mikor kezdődnek, akkor jó helyen jár nálunk. A TV2-n nézhet sorozatokat, filmeket, illetve híreket is, ráadásul némelyiket HD felbontásban is. Ha megtekintené a teljes mai vagy heti TV műsort erre is van lehetősége, tehát érdemes ide látogatni. További információkért és bővebb részletekért bátran keresse fel weboldalunkat a musor.tv-t.

M4 sport mai műsor

M4 sport mai műsor a www.musor.tv weboldalon található meg a legegyszerűbben. Ha szeretne nap, mint nap tisztában lenni a sport eseményekkel, akkor nincs más dolga, mint rendszeresen ellátogatni a fentebb említett weboldalra. A weboldal szerkesztői törekedtek arra, hogy a későbbiekben fiatalok és öregek számára egyaránt egyszerű legyen a weboldal használata. Ne feledje, hogy ez a sokaknak hasznos weboldal teljesen díjmentesen használható bármelyik nap.

PlayStation Bérlés

PlayStation bérlés Budapest központtal már bruttó 8 990 Ft/héttől! Minden további információ megtalálható a www.playstationberles.hu weboldalon. Érdeklődni lehet az info@playstationberles.hu e-mail címen. Cégünk amellett, hogy bérlési szolgáltatást nyújt, a témában kevésé elmerülteket is igyekszik támogatni, és segíteni nekik, hogy el tudják dönteni mely játékok illenek leginkább az igényeikhez.

Dombóvári István fellépés

Dombóvári István fellépés a nézők szórakoztatását szolgálja. Látogasson el bátran a www.dumaszinhaz.hu weboldalra azért, hogy megismerhesse a humoristát, hogy az előadásai címét, helyszínét, időpontját megtekinthesse, valamint, hogy a megtetszett előadásra könnyen és egyszerűen lefoglalhassa, megvásárolhassa a belépőjegyét. Ha ön is szórakozásra, kikapcsolódásra vágyik, akkor vegyen részt családjával együtt Dombóvári István egyik humorestén.

Benk Dénes jegyek a dumaszinhaz.hu oldalán

Benk Dénes jegyek a dumaszinhaz.hu oldalán kedvező áron megvásárolhatóak. Látogassa meg ezt a praktikus felépítésű weboldalt, ahol megismerkedhet a Dumaszínház társulat minden tagjának rövid élet- és karriertörténetével, valamint a kiválasztott előadásokra, akár azonnal meg is vásárolhatja belépőjegyét. Az érdeklődőknek ajánljuk „A szex a lelke mindennek?\" című előadást, ahol Benk Dénes és Csenki Attila közösen szórakoztatják a közönséget, valamint vendégként fellép még Biri Balázs is. Részleteket honlapunkon talál.

Felméri Péter jegyek

Felméri Péter jegyek, több előadására, a dumaszinhaz.hu oldalon. Keresse fel honlapunkat, ahol olvashat a humorista rövid élet és karrier történetéről, illetve közelgő egyedülálló és csoportos előadásairól. Válassza ki a legszimpatikusabb témájú műsort és akár azonnal foglalja le ülőhelyét. Ajánljuk a 18éven felüli érdeklődők számára, a „Szex és más tabuk” című előadást, melyben Felméri Péter, Benk Dénessel és Csenki Attilával szórakoztatják a közönséget. Remek poénok és jó hangulat várja a közönséget.

Következő oldal »