Számlázó program – könnyebb számlázás

Az e-számlázás sokrétű szolgáltatást rejt a vállalkozók, cégek, pénzügyekkel foglalkozó személyek számára. A teljes mértékben, a számlázó program által, elektronikus úton kiállított számlák rendkívül költséghatékonyak. Megszűnnek azok a plusz költségek, amik a nyomtatással, illetve a postázással járnak. Még egy fontos tényező, ami miatt könnyebbséget jelent – az idő. Az e-számlázás során mind a számla elküldője, mind annak címzettje elektronikus úton küldi, illetve fogadja saját példányát. Ez által megszűnik a papír alapon történő számlázással kapcsolatos utánajárás, akár a nyomtatványok beszerzéséről, akár a postai sorban állásról legyen is szó.

A cégek biztonságát is jobban szolgálja az e-számla. A számlákat csak a hozzáférésre jogosult személyek látják, akik egyedileg választott OpenID-t kapnak hozzá. A rendszer időzárral van ellátva, és kétfaktoros beléptetés erősíti a védettségét. Mind az EU direktívának, mind a hatályos magyar jogszabályokban lefektetett alapelveknek magasan megfelel, vagyis mind a számla eredetének hitelessége, mind pedig adattartalmának sértetlensége és olvashatósága biztosítva van.

Kényelmes, hiszen a számlatömbbel ellentétben nem csak kötött helyen, az irodában vagy a könyvelőnél érhető el, hanem bárhol és bármikor megtekinthető. Rengeteg előnnyel rendelkezik ezeken kívül is a számlázó program. Forint alapú és devizás számla egyaránt kiállítható vele, illetve nagy előnye az interfészen keresztüli számlázás, amely nagy mennyiségű számla kitöltése esetén jelent hasznos segítséget. A számlázó program így együttesen magában foglalja számunkra a praktikusságot és a biztonságot.