Szolgáltatás

Rendezvényhelyszín

Rendezvényhelyszín keresése egy nagyon fontos feladat, mivel az egész rendezvény sikere múlhat ezen. Érdemes minél előbb neki állni a keresgélésnek, ugyanis a kapós helyeket, akár hónapokkal korábban le kell foglalni, különben könnyen lemarad róla. Ha szeretne eredményesen keresni, akkor azt javasoljuk, hogy látogasson el a cegeshelyszinek.hu weboldalra, ahol megtekintheti a több száz rendezvényhelyszínt!

Kisáruszállító bérlés

Kisáruszállító bérlés által sokkal egyszerűbbé válhat a költözés! Ezt egyre többen ismerik fel és ezért inkább kisáruszállítót bérelnek, ahelyett, hogy saját személygépjárművükkel próbálnák meg a bútorokat egyik pontból a másikba szállítani! Bútorok szállítására az átlag személygépjármű egyáltalán nem alkalmas, éppen ezért érdemes inkább egy olyan haszonjárművet bérelni, mint a kisáruszállító!

Nagykereskedés integrációja webáruházba

Sok beszállítóval együttműködő bérlet webáruház (pl.: UNAS vagy Shoprenter) tulajdonosok szembesülhetnek azzal a helyzettel, hogy a fáradságos munkával feltöltött termékeik már nem elérhetőek a nagykereskedésben. Rosszabb esetben akkor szembesülnek ezzel a ténnyel, mikor egy ügyfelük leadott, esetleg már ki is fizetett megrendelését nem tudják teljesíteni emiatt! Erre a problémára nyújt megoldást az az alkalmazás, amely az UNAS vagy ShopRenter webáruházak készlet- és árinformációit szinkronizálja rendszeresen a beszállítók adatállományukkal.

Olcsó és gyors költöztetés Budapesten

Költséghatékonyan végezzük Budapesten és környékén a költöztetést. Minden szükséges felszereléssel és dobozokkal, meg ragasztószalagokkal és fóliával felkészülten állunk neki a munkának. Szervezett és összeszokott fiatal munkaerő áll rendelkezésére minden megrendelőnknek. felkészültek vagyunk a nagyobb értékeket képviselő luxus lakások eszközeinek és berendezési tárgyainak mozgatásához és annak szakszerű védelmének kialakításához, ami a szállításhoz szükséges. Ha olcsó, megbízható és gyors költöztetés Budapesten a cél, akkor mindenféle kompromisszumok nélkül választhatod cégünket a Pick Pack Tefu-t.

Alumínium lemez raktárról, rozsdamentes acéllemez

Az alumínium lemez sokféle felhasználásnak örvend évek óta. Még az alufólia is alumíniumból van, mint ismeretes. A jó termék egyik feltétele a jó minőségű alapanyag és annak jó technológiai felhasználása. Cégünk kiváló minőségű alumínium lemez raktárról, amit kínál kiszállítással is. Kis és nagyobb, akár ipari megrendeléseket is zökkenőmentesen lebonyolítunk. Háttér logisztikánknak köszönhetően akár aznap leszállítjuk a kívánt terméket. Az alumíniumon kívül sárgaréz, bronz és rozsdamentes acéllemez forgalmazásával és kiszállításával foglalkozunk több, mint 15 éve. Számos ipari megrendelés lebonyolítása sikeresen zárult. Tegyen próbára minket, ha megbízható beszállítót keres.

Hűtőautó bérlés

Hűtőautó bérlés nagy hasznára lehet mindazoknak, akik nagy mennyiségű élelmiszert kell szállítsanak és fontos számukra, hogy ne legyen bajuk a szállítás folyamán. Nyáron egyre gyakoribb, hogy harmincöt fok fölé emelkedik a hőmérséklet, így nagy szükség van a hűtőautókra. Abban az esetben is jó döntés hűtőautót bérelni, ha rendelkezik sajáttal, azonban tönkrement, így sürgősen kell egy másik.

Autóbérlés Pesten

Autóbérlés Pesten nagyszerű árakon! Ha Önnek is fontos, hogy nagyszerű áron tudjon haszongépjárművet bérelni, ami nagyszerű műszaki állapotnak örvend, akkor mi mindenképp a Green Autókölcsönzőt ajánljuk. Egy haszongépjárművel sokkal egyszerűbb a költözködés, valamint az áruszállítás. Nagy mennyiség fér el a raktérben, így nem kell olyan sokszor oda-vissza fordulni, ezáltal pénzt és időt spórolhat meg!

Furgon bérlés

Furgon bérlés egyre népszerűbb megoldás az áruszállítás, költözés lebonyolítására. Sokan nem szívesen használják saját személygépjárművük a szállítási feladatok elvégzésére. Ez teljes mértékben érthető, hiszen a szállítás során az autó megsérülhet, ha nagy méretű objektumot igyekszünk bepréselni, de az is elképzelhető, hogy az autó koszos lesz. A furgon ilyen esetekre is megoldást jelent!

Következő oldal »