Szolgáltatás

Műszaki ellenőr – Családi ház építés

Építész tervező irodánkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek segítsük az épületük megvalósítását. Komplex szolgáltatást nyújtunk az építészeti tervezésétől a kivitelezésen át a műszaki ellenőrzésig. Az építési műszaki ellenőr a megrendelő helyszíni képviselője. Ő az aki kivitelezés teljes folyamatában ellenőrzi az egyes előírások, szerződések és a kiviteli tervben foglaltak pontos betartását. Átveszi a kész munkákat, jelzi a kivitelező és a megrendelő felé a szükséges lépéseket. Keressen fel és ellátjuk az építési műszaki ellenőrként való képviseletét!

Konténer rendelés árak Budapest 4-5-6-8 m3

Konténer rendelés árak ez az első amit megkérdez valaki rendeléskor. Mi ilyenkor visszakérdezünk, hogy mekkora konténerre van szüksége? Mit fog elhelyezni a konténerben? Ezen adatok birtokában már tudunk egy pontos választ adni a kérdésre. Lehet sitt és bontási törmelék, valamint a bontásból szórmazó egyéb hulladékok. Van aki lomtalanításhoz rendel konténert és van aki zöld hulladékot pakol bele. Majdnem mindegy, hogy mi kerül a konténerekbe, csak veszélyes hulladékot ne tegyenek bele.

Konténer rendelés árak Budapest

Olcsó konténer rendelést keresnek megrendelőink, mellette fontos a konténer rendelés árak, szinte ez az első, amit a telefonban megkérdeznek. Ilyenkor munkatársunk tájékozódik, hogy mekkora méretű konténerről van szó, amit szeretnének, illetve mi kerül majd a konténerbe? Ezeknek az ismeretében tud munkatársunk egy árat mondani a megrendelőnek. Budapest minden kerületébe szállítunk konténert, és szálljtási engedélyünk is van.

Generál kivitelezés – Családi ház építés – Házépítés

Építész irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti tervezésétől az engedélyeztetésen át, egészen a kivitelezés teljes befejezéséig. A tervezést követő legfontosabb folyamatunk az épületek megvalósítása a generálkivitelezés vagy más néven a házépítés. Az irodánk által felépített és átadott épületek száma meghaladta a 60-at, melyek között új építésű családi házak és kisebb társasházak, irodák is találhatók. A generálkivitelezés elvégzéséhez több teljes építő csapatunk áll rendelkezésre, mellyel le tudjuk fedni Budapest és a környező megyék területét is.

Okos nyomdai anyagok

Ismét egyre népszerűbbek a kreatív nyomdai marketing anyagok, minden utcasarkon látunk egy csomó padlómatrica vagy öntapadós matrica reklámot, így persze felmerül, hogy miért is ne lehetne nekünk is kiváló minőségű nyomdai reklámanyagunk. A Regiszter Nyomda nagy hangsúlyt fektet a technológiai újításokra és a kreatív megoldásokra, így Önnek is tud olyan nyomdai reklámanyagokat készíteni, amelyek új szintre emelik a vállalkozását!

Molinó készítés profiktól

Ebben az évben már tényleg elmondhatjuk, hogy a plakát és a molinó, illetve az összes többi látványos marketing eszköz ismét a vállalkozók kedvenc offline hirdetési formája. A céges plakát készítés, molinó készítés népszerűsége újra a régi, a reklámhatásuk a korábbi sokszorosa! Ezért Önnek is érdemes elgondolkodnia azon, hogy újra elkezdi használni ezeket a népszerű nyomdaipari eszközöket!

Óriásfejet szeretnél?

Természetesen a marketing eszközre gondoltunk, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend az országban. Ha te is szeretnél olyan marketing anyagot, mint például az óriásfej, karton figura vagy attrap, akkor jó helyen jársz, nyomdánk a Regiszter Nyomda szakértője a jó minőségű marketing anyagok gyártásának. Az óriásfej és a karton figura egyre népszerűbb a vállalkozások és a magánszemélyek körében is, lehet hogy neked is tetszene!

Ha plakáton akarsz hirdetni

Manapság újra egyre nagyobb divatja van az igényes és kreatív nyomdaipari marketing eszközöknek, különösen a kreatív plakát készítés és display készítés megy nagyon. Ha Ön is szeretne hirdetni ezen a kiváló eszközön, akkor keresse bátran nyomdánkat, ahol jó minőségű plakátot gyártunk Önnek, teljesen elfogadható áron. Mostanában mindenki az interneten hirdet, ezért a hagyományos plakát hirdetések sokkal hatásosabbak.

Következő oldal »