Szolgáltatás

Szóródó építőanyag, kavics, homok, sóder szállítás

Jelentéktelennek tűnik, de házakat, épületeket, felüljárókat és hidakat tart össze ha megfelelő kötőanyaggal használják. Cégünk Budapesten és húsz kilométeres vonzáskörzetében, azaz Budapest agglomerációjában szállít szóródó építőanyagot, nevezetesen homok, kavics, termőföld, natúrföld, darált és sima kivitelben, valamint sóder szállítás a szállítási címre. Igény esetén a nagyobb beruházásokhoz szükséges mennyiség ellátását is megmozgatjuk logisztikai hátterünknek köszönhetően.

Applikáció fejlesztés mobil eszközökre

Egyedi iOS és Android applikációk tervezése és fejlesztése több éves nemzetközi tapasztalattal. Az alap ötlettől a kész alkalmazásig segítségére leszünk, kérje személyre szabott árajánlatunkat! Csapatunk vállalkozásoknak és vállalatoknak fejleszt mobil alkalmazásokat, megrendelő igényeit maximálisan figyelemebe véve, 100%-ig az elvárások szerint! Önmagában egy mobil app piacra dobása még nem garantál előre elkönyvelhető sikert, mi komplex megoldásokkal segítünk marketing céljai elérésében. A fejlesztési folyamat végén nem hagyjuk magára, ott leszünk Maga mellett a piacra lépés során is! A legmodernebb technológiákat alkalmazva az applikáció fejlesztés területén tapasztalt kollégáink bármit meg tudnak valósítani, van egy ütős ötlete?

Műszaki ellenőr – Családi ház építés

Építész tervező irodánkat azért hoztuk létre, hogy ügyfeleinknek segítsük az épületük megvalósítását. Komplex szolgáltatást nyújtunk az építészeti tervezésétől a kivitelezésen át a műszaki ellenőrzésig. Az építési műszaki ellenőr a megrendelő helyszíni képviselője. Ő az aki kivitelezés teljes folyamatában ellenőrzi az egyes előírások, szerződések és a kiviteli tervben foglaltak pontos betartását. Átveszi a kész munkákat, jelzi a kivitelező és a megrendelő felé a szükséges lépéseket. Keressen fel és ellátjuk az építési műszaki ellenőrként való képviseletét!

Konténer rendelés árak Budapest 4-5-6-8 m3

Konténer rendelés árak ez az első amit megkérdez valaki rendeléskor. Mi ilyenkor visszakérdezünk, hogy mekkora konténerre van szüksége? Mit fog elhelyezni a konténerben? Ezen adatok birtokában már tudunk egy pontos választ adni a kérdésre. Lehet sitt és bontási törmelék, valamint a bontásból szórmazó egyéb hulladékok. Van aki lomtalanításhoz rendel konténert és van aki zöld hulladékot pakol bele. Majdnem mindegy, hogy mi kerül a konténerekbe, csak veszélyes hulladékot ne tegyenek bele.

Konténer rendelés árak Budapest

Olcsó konténer rendelést keresnek megrendelőink, mellette fontos a konténer rendelés árak, szinte ez az első, amit a telefonban megkérdeznek. Ilyenkor munkatársunk tájékozódik, hogy mekkora méretű konténerről van szó, amit szeretnének, illetve mi kerül majd a konténerbe? Ezeknek az ismeretében tud munkatársunk egy árat mondani a megrendelőnek. Budapest minden kerületébe szállítunk konténert, és szálljtási engedélyünk is van.

Generál kivitelezés – Családi ház építés – Házépítés

Építész irodánk teljes körű szolgáltatást nyújt az építészeti tervezésétől az engedélyeztetésen át, egészen a kivitelezés teljes befejezéséig. A tervezést követő legfontosabb folyamatunk az épületek megvalósítása a generálkivitelezés vagy más néven a házépítés. Az irodánk által felépített és átadott épületek száma meghaladta a 60-at, melyek között új építésű családi házak és kisebb társasházak, irodák is találhatók. A generálkivitelezés elvégzéséhez több teljes építő csapatunk áll rendelkezésre, mellyel le tudjuk fedni Budapest és a környező megyék területét is.

Okos nyomdai anyagok

Ismét egyre népszerűbbek a kreatív nyomdai marketing anyagok, minden utcasarkon látunk egy csomó padlómatrica vagy öntapadós matrica reklámot, így persze felmerül, hogy miért is ne lehetne nekünk is kiváló minőségű nyomdai reklámanyagunk. A Regiszter Nyomda nagy hangsúlyt fektet a technológiai újításokra és a kreatív megoldásokra, így Önnek is tud olyan nyomdai reklámanyagokat készíteni, amelyek új szintre emelik a vállalkozását!

Molinó készítés profiktól

Ebben az évben már tényleg elmondhatjuk, hogy a plakát és a molinó, illetve az összes többi látványos marketing eszköz ismét a vállalkozók kedvenc offline hirdetési formája. A céges plakát készítés, molinó készítés népszerűsége újra a régi, a reklámhatásuk a korábbi sokszorosa! Ezért Önnek is érdemes elgondolkodnia azon, hogy újra elkezdi használni ezeket a népszerű nyomdaipari eszközöket!

Következő oldal »