utazas-vendeglatas

Budavári Labirintus

1983-2011-ig a Budai Várbarlang (Magyarország, Budapest) legnagyobb kiállítása volt. Kiállításai először 2000-ben tettek szert világhírre, amikor a világ 50 legérdekesebb helye közé sorolták – az Olajlámpás Labirintusnak köszönhetően. Budapest 10 legkedveltebb és legkeresettebb kulturális célpontjai közé tartozott, egy turisztikai szakíró pedig a világ 8 földalatti csodája közé sorolta. Nappal a magyar és európai történelem titokzatos és szimbolikus alakzatai között lehetett bolyongani, éjszaka pedig az egyszemélyes útkeresésben Európa nagy alkotói Mozart, Dante, Goethe stb. jelentették a labirintusból kivezető fonalat. 2011-ben bevezették a 0-24 órás nyitva tartást, ami rendhagyó a kulturális létesítmények tekintetében. Népszerűsége csúcspontján, 2011-ben bizonyos politikai körökhöz tartozó személyek elirigyelték a Labirintus sikerét: a kiállítást államosították, majd az érdekcsoport a maga javára privatizálta. A honlap ma már csupán mementó, archívum.

Siófok apartman

Siófok apartman pénztárcabarát áron bérelhető a jól ismert www.siofokapartman.com weboldalon keresztül. Rengeteg ember van, akik évről évre előszeretettel bérlik a siófoki apartmanokat, mivel a lakások az üdülőhely központjában vannak, jól felszereltek, és az áruk is kedvező. Bátran vegye fel a kapcsolatot a cégünk munkatársaival, hogy minden hasznos információt megtudhasson az apartmanokról, valamint, hogy megismerhesse a bérlés fontos lépéseit.

Olaszországi apartmanok elérhető árakon

Utazási irodánk célja, hogy kedves vendégeink megismerjék a gyönyörű napfényes Itáliát, biztosítéka ennek az a több éves szakmai múltunk és az ország iránti határtalan szeretetünk, amely közismert a magyar utazók körében. Kínálunk olaszországi apartmanokat Jesoloban, vagy akár Milánóban is, és olasz körutazásokat Szicíliában vagy Toscanaban is. Fedezze fel az olasz tájakat, borokat, gasztronómiát.

Siófok wellness, szállás Siófok

Az apartman a Balaton fővárosában, Siófok egyik legszebb részén - az Aranyparton - idegenforgalmilag legfrekventáltabb negyedében közvetlenül a Balaton partján helyezkedik el. A siófoki nagy strand , a szórakozó helyek, a Coke Club,a Petőfi sétány, a hajóállomás és a siófoki centrum pár percnyi sétára található az apartmantól. Az apartmanház földszintjén 400 m2 –en található a siófok wellness részleg, amit vendégeink használhatnak. Wellness szolgáltatásainkkal igyekszünk Önt és kedves családját vagy barátait kényeztetni.

Remek apartman Budapesten kiadó

Maximális kényelemmel ellátott apartman kiadó Budapesten a műszaki egyetemhez közel a 11. kerületben. Az apartman 65 négyzetméteres, 4-6 fő számára alkalmas. Kisgyermekes családok számára is előnyös, mert számos játék szolgálja az apróságok szórakoztatását. Szállodai szolgáltatásokat nem nyújt a budapesti apartmanunk, de tökéletesen otthon érezheti magát a tökéletesen felszerelt konyha és a kényelmes szobák garantálják ezt. A megközelíthetősége az autópályák felől illetve tömegközlekedéssel is egyszerű. Közel van a Gellért hegyhez, a Dunához, 5 perc sétára helyezkedik el az M4-es metró vonalához. Felmerülő kérdéseit felteheti elérhetőségeinken és további információkat tudhat meg, ha honlapunkra látogat.

Rengeteg videó Magyarországról

Ha te is szereted Magyarországot, ha imádod nemzeti sikereinket, értkeinket visszanézni, gyere és nézz körül nálunk, nem bánod meg! Igazi Hungary, ahogy még sosem láttad, sport, gasztronómia, zene, események, helyek, gyere és fedezd fel, milyen jó videókkal várunk téged is! A legjobb videók egy helyen, több, mint kétszár videó Magyarországról! This is My Country: Hungary, fedezd fel te is!

Táborhelyszínek

Táborhelyszínek ajánlása. Nyári tábor, edzőtábor, erdei iskola, gólyatábor, osztálykirándulások szervezése Magyarország egész területén. Több mint félszáz, már kipróbált táborhelyszín közül választhat egy helyen. Ha nehéz a választás, kérje segítségünket, ajánlatainkért vállaljuk a felelősséget. Nem árulunk zsákbamacskát, hiszen az oldal az információk pontos és hiteles átadása céljából jött létre, melyért mi mint szervezők, és a táborhelyszínek mint szolgáltatók, közösen vállaljuk a felelősséget.

Kényelmes utazóágy gyerekeknek

Gyerekek számára mindig problémát jelent az utazás. A változás miatt fontos, hogy kényelmesen aludjon, így legyen nálunk egy olyan felfújható utazóágy, amit könnyedén fel tudunk állítani, így a gyermek élvezheti az otthoni kényelmet. A hordozható utazóágy kis helyet foglal el, hiszen könnyedén összehajtható és saját hordozótáskájában tárolható. Online meg is rendelhető az ilyen típusú kiságy.

Következő oldal »