Virtuális iroda Budapest központi részén – Vista Plus Offices

Sok vidékről induló vagy otthonról működtetett vállalkozásnak adhat lendületet egy olyan presztízs értékű üzleti cím, amelyet az egész világon ismert multinacionális cégek is használnak.

Sokak igénylik is irodai jelenlétet, de nem feltétlen látják szükségesnek egy állandó iroda bérlését. Számukra jelenthetnek megoldást a virtuális irodák, amelyekben állandó bérleti díj fizetése nélkül használhatják ki egy elegáns üzleti környezet, illetve az ehhez kapcsolódó magas színvonalú irodai szolgáltatások nyújtotta előnyöket.

A Vista Plus Offices szolgáltatásai között szintén megtaláljuk a virtuális irodákat. Az irodák Budapest központi részén helyezkednek el, a Duna szomszédságában, a Duna Tower irodaház legfelső szintjén.

A szolgáltatás magában foglalja a budapesti székhelybejegyzést, egy saját vezetékes számot, a professzionális telefon, levél és üzenetkezelést, a személyre szabott asszisztenciát, a cégtábla kihelyezési lehetőséget, illetve az óradíjas iroda és kedvezményes tárgyalóhasználatot is. Látogassa meg weboldalunkat, ahol többet megtudhat a részletekről!