Virtuarium e-könyv kiadó és könyvesbolt

Az asztalfiókban őrzöl egy kéziratot és nem tudod mit csinálj, melyik kiadóhoz fordulj? Mi tálcán kínáljuk a megoldást, mert a Virtuarium Kft-nél INGYEN elkészítjük és kiadjunk a könyvét e-könyv formátumban, forgalmazzuk és a bevétel után akár 75%-os jutalékot fizetünk Önnek! Cégünk a Virtuarium e-könyv kiadó a virtuarium.eu weboldalon, elsősorban e-könyv kiadással foglalkozik, amihez szerzőket, fordítókat, jogtulajdonosokat, grafikusokat, fotósokat és festőművészeket keresünk, akiknek a műveiből INGYEN készítünk e-könyveket, fotóalbumokat vagy fotókönyveket pdf és epub formátumban. Vállaljuk az e-könyvek, és valamennyi online kiadványunk grafikai munkáinak az elkészítését, a mű szerkesztését, lektorálását és az ISBN szám beszerzésének intézését is. Az e-könyv megjelenésekor reklámozzuk is a művet, amihez érdekes, izgalmas könyvbemutatót is szervezünk.
Támogatjuk a kezdő írókat is, segítségképpen töltse le és olvassa el a \”Hogyan írjunk jó könyvet?\” című kiadványunkat!
Ha szeretné reklámozni ajándékutalványát vagy kuponját, mi ingyen segítünk ebben és szívesen forgalmazzuk a webáruházunkban.
Affiliate, vagyis partnerprogramunk keretében 10-25% jutalékot kínálunk azon weblaptulajdonosoknak, akik elhelyezik honlapjukon partnerprogramunk bannerét az onnan érkező vásárlók vásárlásai után.