A lakásfelújítás ezúttal nem gond, hanem öröm lesz az Ön számára!

Minden fontos lehet, amelyet kötelező érvénnyel nekünk meg is kell néznünk! Tüzetesen át kell vizsgálni főleg a téli zimankó előtt a gáz- víz- és elektromos vezetékeket. Ezek nem csak a mi egészségünket szolgálhatják, hanem korszerűsítéssel és modernizálással a külső környezetünkre is pozitív hatással lehetünk. Ne hagyja hát szem elől veszíteni az épületgépészet fontosságát sem!

A jó hírünk azonban az, hogy cégünk a lakásfelújítás valamennyi szegmensét, így az épület karbantartását is magában foglalja. Önnek nem kell ezer helyre sietni szakember után, amikor mi a legjobb szakemberek segítségével működünk együtt.

Első körben kérjen hát ingyenes helyszíni állapotfelmérést lakásának jelenlegi helyzetéről, ami után majd mi elvégzünk egy gyors, mégis pontos lakásfelújításhoz tartozó díjkalkulációt, hogy meglássuk, mennyiből is jönnénk ki a szükségesen elvégzendő feladatokért cserébe.

A lakásfelújítás őszi ütemezése egyébként kiváló időt jelent a munkás brigád számára, akik így a kellemes hőmérséklet miatt még jobban, még hatékonyabban és még intenzívebben tudnak majd együtt dolgozni.