auto-motor

Ajándék Jármű kedvelőknek és Sofőröknek

Nálunk biztosan megtalálod a haverodnak vagy ismerősödnek esetleg a párodnak a legmenőbb autós ajándékot. Autó kedvelő férfiaknak remek meglepetés lehet az autós telefon tartó, külső – belső optikai tuning felszerelések és kiegészítők. Olyan alkalmakra, mint szülinap, névnap, karácsony ideális és nem utolsó sorban hasznos ajándékokokat találsz nálunk, amelyeknek szinte egyik autós fan sem tud ellenállni. Egy hobbiautó szerelőnek, de még a profiknak is nagy örömöt szerezhetsz egy remek szerszámkészlettel vagy valamilyen speciális célszerszámmal, amelyeknek nem csak otthon, hanem akár útközben is nagy hasznát veheti! A multifunkciós szerszámok sajátossága, hogy többféle dolgot is el tudnak vele végezni, amivel igy nem csak hogy olcsóbban hozzá lehet jutni, - mintha egy komplett készletet meg kellene vásárolni - hanem még helyet is fel tud vele szabaditani. A keréknyomás mérővel mindig ellenőrizheti a légnyomást, és közlekedhet autós ismerősöd biztonságosan zavartalanul. De ha azt szeretnéd, hogy csak „ránézéssel” ellenőrizze le az abroncsok megfelelőségét akkor a Guminyomás mérő szelepsapka lesz a megoldás, amit csak rá kell tenni a kerekekre, és a színek jelzik, ha szükség van esetleg a pumpálásra! Egy korábbi jégkárral még mindig tart a küzdelem? Többféle megoldással is találkozhatsz webshopunkban a horpadásmente autó érdekében. Autós felszereléseinkkel, kiegészítőinket ITT találod >>> Autós ajándék férfiaknak.

Karosszéria javítás Budapest 14. kerület!

Senki nem tagadja, hogy egy autóvásárlás során a jó műszaki paramétereken kívül fontos szerepet játszik a színválasztás is. Használt autók esetében pedig az autófényezés Budapest minősége, milyensége. A karosszéria javítás 14. kerület területén manapság már nem eldugott műhelyek sziszifuszi tevékenysége, hanem nagy szakképzettséget és komoly szakmai felkészültséget kívánó külön iparág. A karosszéria javítás 14. kerület területén hő kamrában történik. Lehet szó kőfelverődések javításáról, vagy autók karosszériájának komplett karosszéria javítás Budapest folyamatáról nagyon fontos a technikai felszereltség és a humán erőforrás megfelelő képzettsége egyaránt. Cégünknél mind a kettőt megtalálja, kedvező karosszéria javítás árak mellett.

Autószerviz Budapest 14. kerület!

Autószervizünk Budapest 14. kerületében már hosszú évek óta áll az Önök szolgálatában. Bármilyen hiba esetén vállaljuk a helyszínről való elszállítást autószerviz Budapest telephelyünkre, ahol megbízhatóan, professzionálisan hatjuk végre gépjárműve helyreállítását. Megbízható munkafolyamatokkal biztosítjuk a teljes körű autófényező Budapest kivitelezését, még a teljes körű kárügyintézés sem okoz nekünk problémát, velünk könnyen eljuthat a balesettől, meghibásodástól újra a menetkész állapotig. Autószerviz 14. kerület területén, amely segít leküzdeni a hétköznapi megpróbáltatásokat kedvező autószerviz árak esetében is!

Profi autómentő Budapest és Pest megye területein!

Amikor egyszer csak megáll az gépjárművünk és nem hajlandó vagy nem képes tovább haladni, akkor azonnal a fejünkhöz kapunk, hogy egy autómentő szakemberre van szükségünk. Természetesen nem minden esetben ilyen komoly a helyzet, van, amikor autómentés nélkül is ki lehet kerülni a rossz helyzetünkről. Az a legfontosabb, hogy ne kezdjünk el idegeskedni. Azonban, ha úgy alakul, hogy sem mi magunk, sem autószerelők nem képesek tuti megoldást kínálni, akkor jobb, ha mielőbb gondoskodunk a járművünk elszállításáról. Ekkor kerülnek elő az autómentés Budapest szolgáltatását végző cégek, hívjon minket kedvező autómentés árak mellett! Az autónkat rengeteg baleset érheti, ha közlekedünk vele. Előfordulhat, hogy karambolozunk vele, neki ütközünk egy fának, de az is lehet, hogy defektet kapunk, vagy egy kellemetlenebb esetben beleborulunk az árokba. Egyik sem fogja a napunkat bearanyozni, de talán egy jó autómentő Budapest területén segíthet, hogy csak a szükséges időt töltsük az autónk mellett, kedvező autómentő árak mellett.

Autómentés Budapesten kedvező árak mellett!

Ha a gépjárműve cserbenhagyja az út közepén, vagy bárhol is legyen, egyetlen telefonhívással megrendelheti autómentés szolgáltatásunkat. Lehet szó akár külföldről, akár belföldről, autómentés Budapestről is egyaránt hívhat minket éjjel nappal! A lehető legrövidebb időn belül és kedvező autómentés árak mellett indulunk a segítségére. Miért cégünket válassza, ha profi autómentő szakemberre van szüksége? A gépjárművét biztonságban és sérülés mentesen juttatjuk el a megnevezett helyszínre. Autómentő Budapesti kollégáink a darus autómentés során igény szerint csereautót is biztosítanak a helyszínre. Továbbá cégünk megfizethető és kedvező autómentő árak mellett dolgozik. Mi akármilyen járművet elszállítunk, lehet szó furgonmentés, gépszállítás és autómentés szolgáltatásokról, ránk számíthat!

Autószerviz, gumiszerviz Budapesten a 10.kerületben!

Egész évben várja önt a Tréleres autószerviz és Gumiszerviz Budapesten a 10.kerületben kedvező árakon! Mercedes szakszervizünkben akár teljes körű kár ügyintézést is vállalunk! Műhelyünkben olajcsere, fék és futómű javítás, karosszéria javítás és akár teljes diagnosztika is megtalálható! Gumiszervizünk profin felszerelt és várja önt szezonális gumicsere, gumijavítás vagy akár centrírozásra is! Természetesen új és használt felnikkel és autógumikkal is szolgálhatunk önnek! Az autójavítás idejére akár csereautót is biztosítunk! Autószerviz Budapesten várja önt folyamatos akciókkal!

Futómű beállítás és javítás XIV. kerület Zugló

Amennyiben figyelmen kívül hagyjuk a futómű árulkodó kopogását, úgy egyéb meghibásodással is számolnunk kell a következő szervizelés alkalmával. Nagyon fontos, de sokan elhanyagolják a futóművet, annak ellenőrzését, szervizelését és a legfontosabb a futómű pontos gyári értékek szerinti beállítása. Joggal kérdi a laikus, hogy miért? Mert az úttartásért is felelős, a biztonságos kanyarodás és nagyobb sebességnél történő manőverezés például az autópályán illetve nem elhanyagolható a gumik szabálytalan kopása sem. Jöjjön be egy ingyenes átvizsgálásra, vagy futómű beállítás XIV. kerület, ahol szakértő kezekbe és fejlett technikai háttérre talál szervizünkben.

Az ózonos autóklíma tisztítás a leghatásosabb

Cégünk vállalja személygépkocsik és kisteherautók klímájának és utasterének ózonos tisztítását Budapesten Zuglóban, pár órán belül. Az ózonos autóklíma tisztítás jobb, mintha klórral mosták volna át az autóját. Az ózon miután légnemű, így az egész utasteret átjárva képes megszűntetni az autó kárpitjába ivódott kellemetlen szagokat is, valamint fertőtlenítő hatású. Összesen a klímatisztítás 1 órát vesz igénybe, majd egy alapos szellőztetés követi, mivel az ózon belélegzése nem ajánlott.

Következő oldal »