Autóüveg csere – Pilis Autóüveg Kft

Az autóüveg cserével kapcsolatban ejtenék néhány szót az autóüveg gyártásról és annak fejlődéséről az elmúlt évtizedben. Bár az eladott autók mennyisége némileg megtorpant az elmúlt években, a technológiai fejlődés nem torpant meg. Sőt egyre modernebb megoldásokkal rukkolnak elő az autóüveg gyártók is. A hővédő üvegezés már általánosan elterjedt, amely nem csak a túlforrósodástól védi meg az utasteret, de az UV sugárzást csökkenti, ezáltal nő a beltérben használt anyagok élettartama. Régóta használatos már a vízlepergető bevonat és az üvegfűtés, amely a szélvédő belső felületéről a párát, kívülről a jeget távolítja el.

A rétegelt oldalüvegek is egyre elterjedtebbek az gépjárműveknél. Ezek védenek a támadások ellen és zajcsökkentő hatásuk is van. Jóval kevesebb zaj jut be a gépkocsi utasterében. A szélvédők, autóüvegek területe is megnőtt és egyre bonyolultabb formájú üvegekkel jönnek ki a gyártók, hogy megfeleljenek a gépkocsigyártók elvárásainak.

A beépítéshez, cseréhez felhasznált ragasztóanyagok is nagy változáson mentek keresztül . Cégünk a Pilis Autóüveg Kft tapasztalt szakemberekkel és minőségi ragasztó, valamint tömítőanyagokkal áll az ügyfelek rendelkezésére