Lekötött betét kiemelkedő kamattal az AXA Banknál

Az internet világában egyre inkább kiszolgálják a fogyasztókat, ezért a hitelintézetek is igyekeznek a legkényelmesebb módszereket alkalmazni annak érdekében, hogy az ügyfelek gyorsan és egyszerűen tudják intézni banki ügyleteiket. Az AXA Bank ügyfelei időt, energiát és pénzt spórolhatnak azzal, hogy nem kell személyesen befáradniuk a Régióközpontokba, hanem mindent intézhetnek otthonról, vagy bárhonnan online.  Az AXA Banknál az online bankszámlanyitáson kívül már internetbankból történő betétlekötésre is lehetőség nyílik. Válasszon az AXA OKÉ bankszámlacsomagok közül és éljen a kedvezményes lehetőségekkel!

Ingyenes online bankszámlanyitás és egyéb kedvezmények az AXA Banknál

Az ingyenes online bankszámlanyitást követően a meghirdetett feltételek teljesítése esetén Ön 0 Ft-os számlavezetési díjban részesül, illetve az adott OKÉ bankszámlához kapcsolódó további kedvezményként ingyenes eseti, rendszeres átutalási megbízást és csoportos beszedési megbízást is adhat. AXA OKÉ 4 bankszámlával például korlátlan számú átutalást kezdeményezhet ingyen.

Lekötött betét kiemelkedő betéti kamattal

Az AXA OKÉ bankszámlák bármelyikén tudja lekötött betétben pénzét gyarapítani. Választhat a 2 hónapostól egészen a 24 hónapos betétlekötési lehetőségekig. Kiemelkedő banki kamatot a 3 hónapos lekötéssel érhet el, mely nem kevesebb, mint 3,5%-ot kínál Önnek minimum 100.000 Ft elhelyezése esetén. Részletes információt a www.axabank.hu oldalon talál.