Az MKB casco biztosítás előnyei

Minden ügyfél jogos igénye, hogy a biztosító kiemelt figyelmet szenteljen neki, és számításba vegye az igényeit, a biztosított félnek fontos szempontokat a casco biztosítás megkötésekor. Az MKB Biztosító éppen ezeknek a kritériumoknak tesz eleget, csupán végig kell böngészni a www.mkbbdirekt.hu/casco oldalon található casco biztosításról szóló leírást. Ráadásul a casco biztosítási előnyöknek szinte se szeri, se száma.

Érvek a casco mellett

A casco teljes körű védelmet nyújt az autójának, ráadásul az alapbiztosítás mellett kiegészítő biztosítások közül választhat. Magas minőségű és megbízható a szolgáltatás, bár ezt szinte külön kiemelni sem kell, hiszen az MKB-ben ez a megszokott színvonal. Garantáltan nem pazarolja majd feleslegesen az idejét, hiszen a casco biztosítást gyorsan és egyszerűen kötheti meg.

Kedvezmények, díjszámítás a casco kalkulátorral

Kedvezményben részesül az az ügyfél, aki az éves díjfizetést választja, továbbá az, aki átutalással vagy csoportos beszedéssel rendezi a casco díját, de számos egyéb kedvező lehetőségről is olvashat a honlapon, ahol ráadásul a casco kalkulátort is megtalálja. A kalkulátor jóval több lehetőséget ad, mintha egyszerű számológépet használna. A különböző adatok megadását követően a casco kalkulátor pontosan kiszámolja a casco biztosítási szerződés várható költségeit.