Concorde RoadCam – Drágám, merre jártál?

Két menetrögzítő kamera között számos különbség van. Az első amit el kell döntenünk, hogy mire szeretnénk használni a kamerát, amely Lenovo laptophoz is csatlakoztatható.. Egyik üzemmód, hogy biztonsági felvételt szeretnénk rögzíteni vele. A közlekedési helyzetek később visszanézhetőek vagy a biztosítónak már a baleset helyszínén készíthetünk képes dokumentációt.
 Az egyre jobb kamerák lehetővé teszik egy másik felhasználási módot is, hogy a kamerát a kirándulások, kiruccanások megörökítésére használhassuk akár állóképekben, akár mozgóképben. A Concorde RoadCam kamera sorozatában mindkét célra találunk megfelelő változatot.
A mozgóképet HD felbontásban rögzíthetjük memóriakártyára. A kamera támogatja a ciklikus felvételt, ha betelt a kártya, felülírja a legkorábbi felvételeket. Van éjjellátó, mozgásérzékelő és képstabilizáló funkció. A dátumot és az időt valós időben a felvételre rögzíti, akár hanggal együtt is.
 Egy 4 GB kártyára körülbelül 35 percnyi felvétel fér. A látószöge 120 fok, ez a minimálisan szükséges érték, amit menetrögzítő kameránál elvárunk. Fotókat egy eseményről 4032×3024 pixel felbontásban készíthetünk. A motor indításakor automatikusan a felvétel is indul. Ideális a közlekedési szituációk dokumentálásához.
Komoly, Samsung 4EC CMOS, 5MP 4+1 rétegű lencsével dolgozik a kamera, amellyel igen széles, 165 fokos látószögben képes követni az eseményeket. A videó 1080p Full HD-ben is készülhet , gyönyörű szép úti filmeket kreálhatunk. A Concorde RoadCam rövidesen megtekinthető a Laptop-ker.hu webshopban.