egeszseg-eletmod

Stresszkezelés egyszerűen: fejmasszírozással

Bármerre járunk, bármit csinálunk, a stresszt nem tudjuk elkerülni. Szinte olyan, mintha a bőrünk alá bújt volna! És ez nem is olyan metaforikus, mint gondolnánk, hiszen a bőrünkön rengeteg idegvégződés található. Különös tekintettel a fejbőrünkre! A fejmasszázs nemcsak azért hasznos, mert nagyon kellemes élmény, hanem azért is, mert a fejbőr masszírozásakor az idegvégződések nyomásakor az idegrendszerünket stimuláljuk vele. Tehát, ha stresszesek vagyunk, egyszerűen csak masszírozzuk meg a fejünket és ez azonnali relaxáló hatást fog kifejteni.

Hevítőrudak, herbal heetsek: a nikotinmentes alternatíva

Nehéz a nikotinfüggőségtől megszabadulni, mert a nikotin erősen addiktív szer. Ma már létezik alternatíva: a nikotinmentes hevítőrúd, más néven herbal heets, herbal stick vagy heat-not-burn stick. Ezek a kifejezések mind ugyanazt azt a terméket jelentik. Egy, általában teafűből, aromákból, növényi glicerinből és kivonatokból készült, normál, vagy ízesített (áfonya, kávé, lime, narancs, stb.) sticket, melyet az IQOS, vagy azokkal kompatibilis hevítőkészülékekkel fogyaszthatja a nikotinmentes alternatívát kereső. A nikotinfüggőség leküzdése az első lépés lehet a teljes leszokásban, másrészt kiváló alternatíva lehet a nikotinmentes és egészségesebb \"pöfékelésre\". A legismertebb márkák az Anita, Heabal, Healcier, Genmist, TQS, Darlings, Lavie.

A férfi hajhullás oka

A férfi hajhullás, más néven kopaszodás, megkeseríti a férfiak életét. Szinte elkerülhetetlennek látszik, hogy a kor előrehaladtával megjelenjenek a halánték tájékán a foltok. Ennek számos oka lehet, elsősorban genetikai és hormonális, de ez nem jelenti azt, hogy nem tudjuk kezelni a helyzetet és hajbeültetésre kellene rohanni. A férfi hajhullást a megnövekedett DHT-szint okozza a fejbőrben. DHT-blokkolók szedésével, bemasszírozásával rendkívül jó eredményeket tudunk elérni. Fontos, hogy a kopaszodás első jeleire már elkezdjük DHT-blokkolót tartalmazó hajhullás elleni kapszula szedését! Továbbá szintén blokkolót tartalmazó hajszeszek bedörzsölése javasolt, lehetőleg szilikon fejbőrmasszírozó kefével. Ezzel egyrészt rögtön megállíthatjuk a hajhullás folyamatát, továbbá megelőzzük a kopaszodó folt kiterjedését.

Hajhullás ellen van orvosság

A hajhullás az egyik legrettegettebb probléma, ami esztétikailag megviseli megjelenésünket, ezáltal megrendíti önbizalmunkat is. De nem kell, hogy így legyen! A Forcapil már évek óta megbízható márkának bizonyult mind a hajnövesztésben, mind a hajhullás elleni küzdelemben. A Forcapil kapszula azok számára készült, akik szeretnék megőrizni mind a hajuk, mind a körmeik egészségét. Hatékonyságát klinikai vizsgálatokkal bizonyították! Speciális összetételének köszönhetően évszakváltáskor, hajtömeg vesztéskor különösen ajánlott. A Forcapil kapszula egy komplett formulát tartalmazó készítmény kénes aminosavakkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Tegyen az egészségéért!

A magyar ember olyan, hogy csak akkor kezd el figyelni az egészségére, amikor az már nincs is. Sajnos ebben verhetetlenek vagyunk. De nem késő még változtatni, Ön bármikor élhet egészséges életet, fantasztikus termékeink és előzetes vizsgálataink segítenek ebben! Ha Önt is érdekli saját egészsége, vegyen részt szűrőprogramjainkon és próbálja ki prémium egészségmegőrző termékeinket!

A fejmasszírozó hatásai

Miért is jó a fejmasszírozó? A fejmasszázs, mint az összes többi masszázs, lazító, stresszoldó és gyógyító hatású. Akár az egész testünket, akár csak a fejbőrünket masszírozzuk át, pozitív hatással van az egész idegrendszerre, stimulálja azt, hiszen a fejbőrünkben rengeteg idegvégződés található. Természetesen nem mindenki engedheti meg magának, hogy hétről hétre masszázsterapeutához járjon, ezért érdemes beszerezni otthonra egy fejmasszírozó eszközt. Miért masszírozzuk fejbőrünket otthon? Mindamellett, hogy a feszültség általában a nyak, vállak és fejbőr területén gyűlik össze, a nyilvánvaló lazító hatásán túl a fejmasszírozó a hajhagymáinkat is stimulálja. Sokszor a hajhullás csupán azért alakul ki, mert a hajhagymák körüli vérkeringés nem megfelelő. Természetesen vannak orvosi esetek is, de azt itt most nem tárgyaljuk. Ha minden nap csupán pár percig átmasszírozzuk fejbőrünket, nemcsak a stresszt oldjuk, de tápláljuk a hajhagymáinkat, így abból erős, egészséges haj tud kinőni. Mondhatjuk, hogy a fejmasszírozó az egyik legjobb hajnövesztő. Milyen a jó fejmasszírozó? Kerüljük a fém fejbőr masszírozókat, melyek felsérthetik fejbőrünket. Ugyanez vonatkozik általában a hajkefékre is, lehetőleg ne használjuk olyat, melynek a vége hegyes, éles, csakis lekerekített végűt. A legjobb fejmasszírozó szilikonból készül, mivel ez az anyag eléggé puha ahhoz, hogy finom nyomást gyakoroljon csupán, viszont eléggé tartós ahhoz, hogy sok éven át szolgáljon minket.

Kannabisz vodka és Euphoria termékek

A kannabisz alapú termékek, élelmiszerek és luxus italok egyre népszerűbbek Magyarországon, éppen ezért a Westendben nyitottunk egy nagy boltot, ahol számtalan cannabis vodka és Euphoria termék kapható! Ezek most nagyon kelendő exkluzív termékek, ezért franchise paertnereket is keresünk! Legyen sikeres Ön is cannabis food termékekkel! A CBD olaj például elképesztően egészséges, épp ezért rengetegen keresek! Csatlakozzon Ön is hozzánk!

Szülésfelkészítő

Szülésfelkészítő tanfolyamainkon a leendő anyák oktatást kaphatnak arról, mire lehet számítani a várandósság, vajúdás, szülés alatt, és hasznos tippeket kapnak az újszülött ellátásával kapcsolatosan. Megtudhatják, pl. mik a szülés jelei; hogy védelmezzük a gátat, hogy ne kerüljön sor gátmetszésre; hogy menjen a legügyesebben a szoptatás; és szóba jöhetnek olyan problémák is (úgymint gesztációs diabétesz vagy Streptococcus), melyek elkerülésében is segítséget nyújtanak szakembereink.

Következő oldal »