Fair lakáshitel kiváltás – egy korrekt ajánlat

Az elmúlt évek egyik mindennapi témája a devizahitel kérdése. Évekkel ezelőtt sokan külföldi devizában (például svájci frank, euró, jen) vettek fel lakáshitelt, mivel akkor az tűnt kedvezőbb megoldásnak. Csakhogy az esztendők során többek között a gyengülő forint miatt megugrottak a törlesztőrészletek, olykor elviselhetetlen terhet róva az adósokra, családokra.

Jelzáloghitel kiváltás mint megoldás

A probléma egyik megoldásának a lakáshitel kiváltás tűnt, amikor is kiszámítható törlesztésű forinthitelekre cserélik a korábbit. Napjainkban is remek megoldás lehet ez a Sberbank Magyarország Zrt.-nél („Sberbank”).

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük, látogassa meg a www.fairlakashitel.hu weboldalt, ahol lakáshitel kalkulátor segítségével kaphat további információkat. Nem véletlenül nevezik a Sberbank szolgáltatását Fair lakáshitel kiváltásnak: a normális, egyszerű feltételeknek köszönhetően gördülékeny az ügyintézés, és alacsony a jelzáloghitellel járó költség.

A jelen tájékoztatás nem teljes körű. A megjelent adatok, információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, nem minősülnek közvetlen ajánlattételnek. A Bank az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállal, továbbá ajánlati kötöttségét kizárja és fenntartja magának a változtatás jogát, valamint a jogot az igénylések visszautasítására. A termékek és szolgáltatások részletes szabályait, az egyéb általános feltételeket a Bank hatályos hirdetményei, általános szerződési feltételei, valamint üzletszabályzatai tartalmazzák, melyek vonatkozásában a Bank fiókjaiban vagy a honlapon érdeklődhet, illetve tájékozódhat.