Fellowes automata iratmegsemmisítő

Néhány évvel ezelőtt szinte elképzelhetetlen volt, hogy egy iratmegsemmisítő elakadásmentes legyen, és minden előkészítés nélkül problémamentesen működjön.

Ma azonban már más a helyzet, hiszen a Fellowes jóvoltából létezik az automata iratmegsemmisítő család, ami képes az önálló működésre, tehát magára hagyható.

A Fellowes automata iratmegsemmisítő működése során az összegyűrt papír sem akad el. Nem kell előkészíteni a megsemmisítendő iratokat, azok tűzőkapoccsal, gemkapoccsal is nyugodtan a tartályba helyezhetők.

Nem csak a papír alapú dokumentumok megsemmisítésére alkalmas a Fellowes automata iratmegsemmisítő, hanem CD-k, DVD-k, valamint hitelkártyák és egyéb műanyag kártyák megsemmisítésére is. Ezért is nagyon gazdaságos és biztonságos az első valódi automata iratmegsemmisítő használata egy cégnél.

A Fellowes automata iratmegsemmisítő teszt alapján elmondható, hogy az ár-érték aránya kitűnő, nem csak nagyvállalatok számára, de akár kisirodai vagy otthoni használatra is. Mint tudjuk, adatvédelmi szempontból mindenképpen szükséges egy iratmegsemmisítő használata, és ez miért ne lehetne automata, mely mindenki munkáját megkönnyíti.

A kényelmi szempontok sem elhanyagolhatók, ugyanis a Fellowes automata iratmegsemmisítő rázkódás- és zajmentes, ezáltal nem hat zavaróan a munkavégzésre még a készülék közvetlen közelében sem.

Bizalmas iratok megsemmisítése során sem muszáj a felhasználónak működés közben az iratmegsemmisítőt felügyelnie, hiszen a tartály működés közben nem nyitható. Attól a pillanattól kezdve, hogy az iratmegsemmisítő működése elkezdődött, a tartály már csak akkor nyitható, ha minden irat átment az aprítási folyamaton. Ez biztonságos és időtakarékos megoldás mindenki számára.

Azzal sem kell foglalkozni, hogy valaki kikapcsolja a készüléket, hiszen az energiatakarékos mód erről is gondoskodik. Az automata iratmegsemmisítő a működés befejezése után két percen belül alapállapotba áll, kikapcsolni sem kell azt. Akár a munkaidő végén, indulás előtt is elindítható a készülék, hiszen elakadni biztosan nem fog, és áramot sem fogyaszt a művelet befejezése után. Ez a valódi automata iratmegsemmisítő, amely minden igényt kielégít.