Giorgio Armani Sí Passione

Giorgio Armani Sí Passione

EGY ILLAT, MELYET A SZENVEDÉLY ALKOTOTT Giorgio Armani új illata, a Sí Passione egy magával ragadó újraértelmezése az ikonikus Armani illatnak, előhívja a Sí nő szenvedélyességét – erős, nőies, és szabad.

Egy intenzív illat a magabiztos és nem kompromisszumképes nő számára, aki mer extrém döntéseket hozni – aki mer igent mondani. A vörös a Sí Passione életérzésnek és lényegének színe – mind illatösszetevőiben, mind lelkületében. A vörös az életerő, a szenvedély jele.

Egy jót ígérő, pozitív jel -Giorgio Armani A vörös a szenvedélyes szerelem jelképe is – azé a fajta szerelemé, melytől hevesebben dobban a szív. Bár hasonló illatjegyekből született, mégis teljesen kivételes, a Sí Passione a Sí egy teljesen új arcát mutatja meg. Egy új érzelem, egy újfajta nőiesség, egy új személyiség. Egy új szenvedély. A Sí Passione előidézi a Sí ikonikus illatjegyeit – a feketeribizli Jungle Essence nektárt, ragyogó, lédús körtével kombinálva. Az illat a tüzes rózsaszín borssal indít, akár egy adrenalinkitörés.

A virágos szívjegy szenvedélyesen dobban a rózsaszirmok modern értelmezésében; az addiktív, púderes vaníliavirágnak, és a nőies jázmin kivonatnak köszönhetően, melytől érzékivé válik az illat. A Sí Passione az intenzív vanília, a rózsa és a vaníliavirág izgalmas kombinációja, mely így alkot egy érzéki, gyümölcsös – virágos illatot, az erő és a nőiesség egyidejű jelenlétét.