Ház – Lakás

Beltéri ajtók

Tudtad, hogy a beltéri ajtó választása nem is olyan egyszerű? Van néhány dolog ,ami felett sokan elmennek mikor beltéri ajtót vásárolnak és csak majd később, a saját kárukon tanulnak.Most ezeket a dolgokat megmutatom, hogy te ne ess ilyen hibába.Beltéri ajtó vásárláskor a legfontosabb tényező ,amit szem előtt kell tartani az a minőség és a megbízhatóság.Ez a két dolog elengedhetetlen szempont.A minőség azért fontos ,mert hosszú időre vásárolunk beltéri ajtót.A megbízhatóság pedig azért fontos, mert enélkül csak pénzkidobás lesz az egész, mert javítások sorozata kell a megfelelő működéshez.A nálunk vásárolt beltéri ajtók megbízhatóak és minőségiek.A megvásárolt ajtókat be is építjük kérésre az ügyfeleinknek.

Díszítsd fel ablakaidat szép dekor függönyökkel.

A dekoratív függönyök kiemelik és keretezik a fényáteresztő függönyöket. A Függönysarok webáruházban, ha úgy döntöttél, lecseréled a régi függönyeit, változatos mintákkal, színekkel és méretekkel állunk rendelkezésedre. Dekoratív függönyeink közül a klasszikus és romantikus stílusú függönyök a legnépszerűbbek, melyeket felső drapériaként vagy oldalsálként használhatsz. Függöny kötőkkel és függönyzsinórokkal tovább díszítheted a függönyeidet, amelyekből nálunk igazán pompás és elegáns megjelenésűekkel találkozhatsz. Ha úgy döntesz, hogy saját magad készíted el a dekor függöny -t vagy inkább elvinnéd a saját varrónődhöz természetesen arra is van lehetőség, hogy ezeket méteráruként rendeld meg webshopunkból. Elég csak leülnöd a számitógéped elé, és otthonod kényelmében végig nézni a több száz függönyből álló választékunkat. A különböző tartozékokat, kiegészítőket is beszerezheted nálunk! Különlegesen szép függöny elkötőink, függöny zsinórjaink nagyon népszerűek vásárlóink körében. Mivel a lakásunk megjelenését nagyban befolyásolja milyen függönyöket válogatsz össze nem mindegy milyen stílusban vagy fazonban gondolkozol ezért lehet nagy segítség, hogy függönyeidet akár készre varrással is már Online is megrendelheted. Ne hezitálj gyere webshopunkba és rendeld meg most! Függöny Sarok webáruház – Dekor függöny, sötétítő függöny, nappali és háló függöny.

Igazi fűtésszerelés profiktól

Az utóbbi években nem csökkent a lakáspiac pörgése, ennek megfelelően még mindig nagy igény van a profi lakásfelújításra és persze az igazi fűtésszerelés profiktól szolgáltatásunkra. Miért is ne lenne, nincs annál nagyobb öröm, mint amikor valaki beköltözik egy gyönyörűen felújított új lakásba, amiben a fűtés is vadonatúj. Ha Önnek is van használt ingatlana, mi életet lehelünk bele! Keressen minket bátran!

Társasház, közös képviselő, számvizsgáló bizottság, SZMSZ, közös költség

Egy társasházban előfordulhat, hogy a közös képviselő saját zsebre ad ki közös tulajdonú helységet, túlszámlázott munkát számol el, vagy akár lenyúlja a társasház számlájáról a pénzt - amin már csak a közös képviselő feljelentése segíthet. Ezen problémák megelőzéséhez és megoldásához ajánlom a társasházi tulajdonosok számára írt kézikönyvet, a Számvizsgáló Bizottság tagjainak szánt könyvet, valamint a társasházi Szervezeti Működési Szabályzatának megalkotásáról írt művet, amelyből okos tippeket kaphat a közös költség tartozás behajtására, a költségek felosztásának részletezésére és a nem fizető lakástulajdonosok szankcionálására.

Házépítés: miért legyen az otthon része az alumínium ablak?

Nagyon elterjedtek és népszerűek napjainkban a műanyag nyílászárók, tehát kérdezhetné ez alapján valaki, hogy miért döntene bárki az alumínium ablak lehetősége mellett, ami gyakran még egy költségesebb megoldást is jelent? Vegyünk egy olyan esetet, hogy valakinek módjában áll építeni egy modern, hatalmas családi házat. Az ajtók mellett, a nyílászárók is fontos szerepet fognak kapni ebben és gyakran az ilyen stílusú otthonok speciális elképzelésekkel járnak együtt. Az alumínium ablak nemcsak egy különlegesen stílusos, letisztult designt képviselő nyílászáró, de pozitív előnyei és magas minősége miatt sokak számára ez az ideális választás. A különleges méretei miatt olyan ötleteket lehet az alumínium ablakkal megvalósítani, amelyeket a fából készült vagy a PVC alapú ablakokkal nem lehetne. Ennek az oka az, hogy mind a szélességben és mind a magasságban is sokkal nagyobb méreteket képes ölteni. Ráadásul egy nagyon praktikus és időtálló gyártmánynak is lehet az alumínium ablakot nevezni, hiszen a felületkezelés hatására nagyon minimális a korrodálódás esélye és az eljárás során keletkező kis karcolás, látványhibák könnyen javíthatók. Aki tehát a házépítés során úgy dönt, hogy az alumínium ablak a megfelelő választás, annak előnyére lesznek az említett pozitívumok, főleg azt figyelembe véve, hogy a műanyag ablakok hamarabb képesek elavulni. De természetesen nagy mértékben a megjelenés miatt kerül előtérbe ez a gyártmány, a modern, luxus jellegű stílusa miatt.

Lakásfelújítás Budapesten költséghatékony árak mellett!

Biztosan mindenki számára fontos az, hogy lakásfelújítás folyamata gyorsan, és minőségi szinten menjen végbe. Ez a mi cégünkkel azért is képes megvalósulni, hiszen a ránk bízott festés munkálatokat profi és tapasztalt szobafestő szakembereink végzik el. Legyen szó akár a lakásfelújítás folyamatáról, aszfaltozás, térkövezés, térburkolás folyamatairól, vagy esetleg egy tégláig lekopott falról, mi kivitelezzük! A lakásfelújítás rengeteg ember szemében nagy kockázatot jelent, ugyanis ijedtséget érzünk a nagy rendetlenségtől és piszoktól, amit okozhat és nem utoljára attól, hogy milyen lakásfelújítás árak mellett fog kiviteleződni? A cégünk arra törekszik, hogy az ügyfeleink minél elégedettebbek legyenek a lakásfelújítás és a festés eredményével. A lakásfelújítás Budapest szolgáltatás egy összetett folyamat, sok éves hozzáértést és tapasztalatot igényel. Ezért érdemes ránk, szakemberekre bízni az elvégzendő folyamatot, kedvező festés árak mellett!

Fűtés- és hűtéstechnika

Weboldalunkon árajánlatot kérhet épületek hűtés- és fűtéstechnikai gépészeti tervének létrehozására és megvalósítására, valamint rendelhet a különböző témába vágó rendszer (pl. padlófűtés, falfűtés, mennyezetfűtés), berendezés (többek között fan-coil, hőszivattyú, hűtőkamra vagy folyadékhűtő) és alkatrész (például hűtő kompresszor és elpárologtató) közül. Mi moderné és energiatakarékossá tesszük a hőmérséklet-szabályzást.

Csőrepedéshez hívjon vízszerelő szakembert

Csőrepedés elhárítása a megbízás. A telefonhívás és a cím felírása után egy órával már a helyszínen elkezdtük a hiba elhárítását. Mire mi megérkeztünk a helyszínre a tulajdonos a telefonba kapott tanácsunkra a vizet már elzárta a közös képviselő, majd a gondnok segítségével. A falon és a plafonon látható hatalmas vízfolt meg is mutatja a csőrepedés helyét. A pontosabb behatárolás miatt a kolléga óvatosan visszanyitja a vizet, eközben én figyelem hogy esetleg folyik-e a víz valahol a falből. Ha igen pontosabban meg lehet határozni a szivárgás helyét. Mielőtt bármilyen bontási műveletet elkezdese előtt meg kell bizonyosodni, hogy nem-e a felső szomszédtól ázik a fal és plafon egy rossz szifon a kád vagy zuhanyozó alatt, de lehet még rossz szigetelés a kádnál, vagy a zuhanykabinnál. Ha szigetelési problémára gyanekodunk a régi szigetelés eltávolítása után kell újra szigetelni a kádat vagy zuhanyzót. Ha a kád alatti szifon csöpög és nincs kialakítva szerelőajtó sajnos ki kéll bontani a kád oldalát a szifonnál és új szifont beszerelni, amit leginkább vízszerelő szakember tud megtenni garanciával.

Következő oldal »