Hepa szűrő allergiásoknak

Napjainkban egyre nagyobb problémát jelent a por, és a poratka. Rengeteg embernek okoz nagyon komoly gondot a porallergia elleni védekezés. Ebben a cikkben ehhez igyekszünk némi segítséget nyújtani.

A porzsakbazis.hu webáruház széles körben kínál mindenkinek megfelelő, de allergiásoknak kifejezetten ajánlott porszívó szűrőket és porzsákokat. A Hepa szűrőink képesek megszűrni a mikrorészecskéket is – mint például a pollenek, vagy a poratkák -, megakadályozva, hogy visszakerüljenek a levegőbe.

A porszívó szűrőket kiegészítve a duraflow porzsákokkal tovább lehet növelni a hatékonyságot. Ezek a szintetikus porzsákok kiváló szívóteljesítményt biztosítanak, nem mellesleg lényegesen hosszabb élettartamúak mint papír vagy textil anyagú társaik. A megfelelő porszívó szűrő és porzsák alkalmazásával jelentősen meg lehet könnyíteni a porallergiások, porra érzékeny emberek mindennapjait. Webáruházunkban szinte minden típusú porszívóhoz tudunk megfelelő szűrőt és porzsákot ajánlani, kérdés esetén pedig kollégáink készséggel állnak rendelkezésre akár telefonon, akár személyesen budapesti szaküzletünkben.

Látogasson el hozzánk!