Angol Nyelviskola – Speak! Nyelviskola

Angol nyelviskola, ahol a beszédközpontú nyelvoktatás nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv. Miért? Mert angolul beszélni csak beszéd közben lehet megtanulni. A Speak! nem egy hagyományos angol nyelviskola.Nem hiszünk a szupergyors csoda-módszerekben, a méregdrága tankönyvekben és abban sem, hogy a tökéletes igeragozás egyet jelent a magabiztos nyelvtudással.
Mi az új generációs, beszédközpontú angol oktatás és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére és a kis győzelmekre, a mindennapos sikerélményekre épít.
Az a célunk, hogy megszólaltassunk angolul és olyan nyelvtudást adjunk a kezedbe, amellyel sikeresebb, magabiztosabb, boldogabb lehetsz az életben és könnyedén, mosolyogva érheted el a céljaidat. 100% beszéd, 0% könyv. Ez a módszerünk lényege.
Mit jelent ez a gyakorlatban? Nincs jegyzetköltség, nincsenek rejtett kiadások. Nem hajszolunk bele fölösleges könyvvásárlásba. Minden információt és tudást megkapsz a tanfolyamon, amire szükséged lehet a sikeres szintzáróvizsgához vagy a nyelvvizsgához.
De nem csak megtanítunk angolul, hanem oda is figyelünk rád. A szintfelmérő kitöltésétől a tanfolyam végéig folyamatosan személyre szabott tanácsokkal segítünk a céljaid elérésében, mert számunkra nem csak egy sorszám vagy, hanem csapattag. Ezért nem engedjük el a kezed, ezért nem hagyjuk, hogy lemaradj, mert együtt megyünk végig a megkezdett úton.
mi készen állunk. És te?

http://speaknyelviskola.hu/