Kovács Autószerviz, autzókozmetika

Autószerviz Kaposvár és Dombóvár között, Batéban

Az autóklíma rendszeres odafigyelést, karbantartást igényel. Keressen minket klíma tisztítás, klímafertőtlenítés, vagy klímatöltés esetén. A kellemetlen szagok, az egészségügyi problémák megelőzésének érdekében az autóklíma évente fertőtlenítésre szorul.

Műszaki vizsga akár egy órán belül! Vállalunk autó vizsgáztatást: személygépkocsik, kistehergépkocsik, motorkerékpárok és utánfutók műszaki vizsgáztatását helyben, batéi telephelyünkön.

Műhelyünk futómű beállítás elvégzéséhez a legmodernebb berendezéssel felszerelt. Fejlett gépparkunk elengedhetetlen a precíz autójavításhoz, a futómű pontos beállításához.

Autószervizünkben könnyűfém és acél felnik gumiszerelését vállaljuk. A gumiszerelést és a centírozást szakképzett munkatársaink végzik 12″-tól 24″-ig a legmodernebb technológiával!

Bízza ránk az autójavítást, legyen szó időszakos szervizről, futóműjavításról, olajcseréről, szélvédőjavításról, vagy motorcseréről. Többféle autódiagnosztikai műszerrel rendelkezünk, szinte az összes márkához. Hibakód olvasás, törlés, többféle beállítás és illesztés.