Megalkottuk a legjobb fogászati rendelők listáját!

Az elmúlt fél évben, a legnagyobb titokban megalkottuk a legjobb fogorvosok listáját! Ráadásul nem csak egy listát teszünk közzé, hanem városokra és kerületekre bontva jelentetjük meg az eredményeinket.

A szavazás során nem csak osztályzatok lehetett adni 1-5-ig, hanem hozzászólásokat és véleményeket is meg lehetett osztani a fogorvosokról és fogászati rendelőkről úgy általában. Lehetett az negatív vagy pozitív, mi szívesen fogadtuk a véleményeket és ezáltal lépésről-lépésre haladtunk előre a legjobbak kiválasztásához!

Fontosnak tartottuk, hogy csak azokat a kerületeket és városokat jelenítsük meg, amelyek elég szavazatot kaptak és ezáltal megfelelő képünk lehet egy-egy fogorvos elhivatottságáról, körülményeiről, minőségi szintjéről…

Így végül 17 kerület és város legjobb fogászati rendelői maradtak a listánkon. Az elején úgy gondoltuk, hogy a 3 legjobbat jelenítjük meg az egyes kerületekben és városokban, de végül a 6 lett a nyerő. Azért döntöttünk így, mert rengeteg hozzászólást kaptunk és nem szerettük volna egy az egyben kidobni őket a kukába! Elsősorban a gyenge és az erős osztályzatú fogorvosi rendelők kaptak hozzászólásokat, így végül csak a negatív kritikákat kellett mellőznünk. Ugyanis a legrosszabb eredményt elérteket nem mutatjuk be!

Ezen a weboldalon találhatóak az eredmények: Legjobb Fogorvosi Rendelők

Hamarosan kibővítjük a közvélemény kutatásunkat és a többi városról és kerületről is adatokat fogunk közölni!