Milyen legyen egy konferenciaterem felszereltsége?

Amikor üzletről, és az azzal kapcsolatos szolgáltatásokról van szó, csak a legjobb minőséggel érdemes beérni. Nem mindegy, milyen irodaházban választja ki leendő irodáját, vagy hol tartja rendszeresen a tárgyalásokat, melyek előrébb vihetik az üzleti életben. Cégének megítélése nagymértékben függ attól, hogy milyen szolgáltatások mellett teszi le voksát, és miként adja meg a módját egy-egy üzleti összejövetelnek. A konferenciaterem bérlés a regus.hu információi szerint is szerves részét képezi manapság bármely kis-, és középvállalkozás életének. Legyen szó akár a kezdeti szárnypróbálgatásról, a szükséges kapcsolatok kiépítéséről, vagy akár azok ápolásáról és új ügyfelek szerzéséről, ha tárgyalásra, konferencia jellegű eseményre kerül sor, nem mehet el a megfelelő helyszín kiválasztása mellett.

De mi alapján érdemes dönteni? Elsődleges az ár, és csak utána foglalkozzon a felszereltséggel, szolgáltatásokkal? Mennyire fontos az irodaház frekventált elhelyezkedése? Ilyen, és ezekhez hasonló kérdések százai fordulhatnak meg Önben, ha az első jelentős tárgyalás előtt áll, mely akár rányomhatja bélyegét cége egész jövőjére is. Mielőtt az első ajánlatba beleugrana, érdemes megismernie, hogy milyen szolgáltatásokról ne mondjon le semmiképpen csak azért, hogy kevesebbet kelljen fizetnie.

Ahhoz, hogy prezentációt tartson, az ügyfelek, partnerek elé tárja elképzeléseit, elengedhetetlen a konferenciaterem profi felszereltsége. A projektor, a vetítővászon, a flip chart, a laptop, esetleg hifi és internet kapcsolat mellett a mikrofon, a hibátlan hangosítás biztosítása, valamint a kihangosítható telefon is olyan alapnak számítanak, melyek nélkül szinte lehetetlen manapság tárgyalni.

Természetesen nem mindegy az sem, hogy a partnerek hogyan érzik magukat. Mivel az esetek többségében hosszas munkáról és tárgyalásról lesz szó, így kávészünetről, üdítőitalokról, ásványvízről, és étkezési lehetőségről is ajánlott gondoskodni. Az aprósütemények, gyümölcsök, saláták, teljes kiörlésű termékek mellett lehetőséget kell biztosítani a koffeint nem éppen favorizálóknak is, hogy elfogyasszanak egy finom teát. Az efféle kedvességek kedvező benyomást kelthetnek cégéről már a kezdetekkor.

A Regus minden esetben javasolni szokta az érdeklődőknek, hogy bérlés kapcsán vegyék figyelembe, mennyi ideig fog tartani a rendezvény, és hosszabb ebédszünet beiktatását tervezik-e. A frekventált, mégis turisztikai szempontból is előnyös környéken elhelyezkedő irodaházak lehetővé teszik, hogy az ügyfelek, partnerek két megbeszélés között kikapcsolódjanak, vagy megismerhessék a főváros egy-két nevezetességét. Hasonlóan az iroda bérléséhez, tárgyaló választáskor is tartsa szem előtt, hogy cégének megítélése függ a választott helyszíntől, és mindazoktól a szolgáltatásoktól, felszerelésektől melyek rendelkezésre állnak az adott konferenciateremben, tárgyalóban. Ne adja alább a legjobb minőségnél, hiszen ezzel hosszú távra építi fel a vállalkozásáról kialakított képet!