2D3D – Relief készítés

Domborműkészítésben az igazi értéket, a színvonalas megvalósítási lehetőséget a 2D3D CNC Art biztosítja, ami szinte mindenki számára elérhető. 

Reliefkészítés
Olyan egyedi ajándéktárgyakat készíttethetünk el a CAD-CAM technológia segítségével, ami igazán egyedi, saját ötletből fakad, igényes a kidolgozása, időtálló és nem jelent súlyos anyagi ráfordítást.

A CNC Art jellemzője a tervezés rugalmassága, amelynek köszönhetően olyan alapanyagokat használhatunk, amilyet csak szeretnénk. A klasszikusnak számító fa mellett a fémek, a műanyagok, a kőzetek vagy akár az üveg is számításba jöhet. Relief készítés a legmodernebb megoldásokkal.

Amikor jönnek a születésnapok, a karácsony és egyéb ünnepek, az ajándékvásárlás súlya nehezedik a vállunkra. Szeretnénk egyedi és igényes ajándékot adni szeretteinknek vagy a kedvesünknek, de már híján vagyunk az ötleteknek. A 2d3d oldalai segítségünkre van a jó választásban.

Kiváló minőségű iparművészeti színvonalon kidolgozott gravírozott tárgyakat készíttethetünk el, amelyek egyediségükből adódóan igazán személyes ajándékot jelentenek.

A CNC gépek nem csak az iparban és a technikában vannak segítségünkre, hanem az ünnepi ajándékozásban is.