„Rohangálásmentes” biztosítási ügyintézésre vágysz Budapesten?

Mivel egy baleset mindig púp a hátadon, sosem jön jókor, így az azzal járó esetleges ügyintézések is stresszes perceket okozhatnak. Tisztában vagy a kockázatokkal, hogy egy javítási és kárügyintézési folyamat hetekre betehet a mindennapjaidba. A kártérítési összegre pedig sokat várakozhatsz.

Azonban azzal nem vagy tisztában, hogy mindehhez már a baleset helyszínén elkövetett hibák is hozzájárulhatnak. Annak érdekében, hogy ez elkerülhető legyen, mi már a baleset helyszínén telefonon adunk neked tanácsokat, útmutatást.

Ha elveszettnek érzed magad a kárügyintézési folyamatokban, akkor bízd ránk a biztosítási ügyintézést Budapesten a 19. kerületi karosszéria-műhelyünkben. Velünk nem fogsz felesleges köröket futni és végzetes hibákat elkövetni.

A kárrendezés neked maximum egy kárbejelentést fog jelenteni. Komplex szolgáltatásunk keretében minden egyebet mi végzünk helyetted. A karosszériajavításban szerzett tapasztalatunk több mint 4 évtized alatt óriásira duzzadt.

Segítségünkkel a bajból is előnyt kovácsolhatsz. Keresd a ZÖLD HÁZAT a XIX. kerületi Batthyány utcában! Szívesen olvasnál hasznos és érdekes cikkeket a kárügyintézés folyamatiról? Az ügyintézésekről, a tippekről és elkerülendő ballépésekről? Akkor kattints át a honlapunkra, ahol számos hasznos cikkel várunk téged Blog rovatunkban.