Sellő Kemping Balatonboglár – szállás Balaton

A Sellő Kemping Balatonbogláron, csodálatos természeti környezetben található meg az egyedülálló homokos parti félszigeten!

Saját stranddal rendelkezünk. Balatoni kempingünk szomszédságában található a balatonboglári vitorláskikötő. Parkosított, árnyas és napsütötte parcellák és nagy gonddal tisztán tartott vizesblokkok gondoskodnak a kellemes szállás és nyaralóhely biztosításáról.

A Sellő kemping egyik legfontosabb célja a környezettudatos szemléletű életmód kialakítása és fenntartása. Ápoljuk a camping zöldterületeit, szelektív hulladékgyűjtést valósítunk meg. Törekszünk a környezetbarát anyagok és energiatakarékos megoldások használatára. Nálunk a gyomirtás vegyszermentes, sokféle növényt és fát ültetünk. Jövőbeli fejlesztéseink során figyelünk a tájképbe való illeszkedésre.

Vendégeinket tájékoztatjuk a balatoni programajánlatokról. A balatonboglári látnivalókról, közeli túraajánlatokról információs anyagokkal szolgálunk.

Szolgáltatásaink: Saját balatoni kemping strand, babacsomag, játszótér, horgászhely, zuhanyzó, mozgássérült vizesblokk, kerékpár kölcsönözhető, asztalitenisz használati lehetőség, tűzrakóhely, ingyen WIFI internet, kutyát lehet bevinni. VISA, MasterCard, Széchenyi-kártya elfogadóhely.