Sensation Baits bojli, bojli alapanyag webáruház

Az, aki még sosem bojlizott az elsőre azt gondolhatná, hogy a bojlizás egy meglehetősen unalmas tevékenység, ám ez nem így van. Rendkívül szórakoztató, izgalmas sport, mindig lehet valami újat tanulni, ráadásul újabb és újabb eszközökkel és módszerekkel hódolhatunk a horgászat szenvedélyének. A bojlizást kifejezetten nagy testű, elsősorban ponty, amur kifogásához fejlesztették ki még a hatvanas évek végén Angliában. A bojlit, amely egy speciális, általában golyó formájú csali korábban igazi csodamódszerként tartották számon, pedig nincs benne különösebb ördöngösség, csak az eljárás alapjainak ismeretére, valamint igazán jó minőségű bojli alapanyagokra és felszerelésekre van szükség. A bojlizás azonban különbözik a hagyományos horgászattól, hiszen a halat kifogásuk után visszaengedik a vízbe.

A Sensation Baits® kifejezetten a bojlizásra specializálódott, valamennyi termékünk a hatékony és eredményes fogásokat hivatott szolgálni. Webáruházunkban mindent megtalálhattok, amit csak a bojlizásról tudni szeretnétek, vagy amire szükségetek lehet a nagytestű pontyok kifogásához. Vásárolható kedvező áron friss és minőségi kész bojli, bojli alapanyag, pellet, magok, aromák, dippek, bojli száraz összetevő, bojli folyékony étvágyfokozó, bojli por étvágyfokozó, etetőanyag és egyéb horgász termék. Sőt, tippeket is ajánlunk bevált bojli receptekhez, bojli készítéshez, bojlis horgászathoz, és kiemelkedő bojlis fogásokat is megosztunk veletek. A Sensation Baits® oldalon teszthorgászaink eredményeiről is olvashattok, továbbá folyamatosan értesülhettek a bojlis versenyekről, valamint fényképes élménybeszámolókat is olvashattok róluk.

A Sensation Baits alapanyagai és termékei, a hazai vagy külföldi élelmiszeripari és takarmánygyártó cégektől származik, melyet egy az egyben csomagolunk, vagy felhasználunk gyártáskor, így minden termékünk tömény és hígítatlan. Más horgász csaligyártó cég termékét nem forgalmazzuk saját néven!