sport

Magyarországi horgászversenyek

Kedvenc időtöltésed a horgászat? Úgy érzed, már elég tapasztalt vagy benne? Bizonyítsd be! Mérd össze tudásod horgásztárasaiddal, horgászversenyek segítségével! Weboldalunk a Magyarország területén belül megrendezett horgászverseny kiírásokat összesíti kategóriák szerint, így könnyedén megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb típusú versenyt. Érdemes időről-időre meglátogatni oldalunkat, hiszen folyamatosan frissítjük!

Ügyes thai box oktatás

Talán te is tudod, hogy a thai box az egyik leghatékonyabb küzdősport mér régóta népszerű Magyarországon. Egyre több és több ember próbálja ki és szeret bele ebbe a pompás ősi harcművészetbe, ami annyira hatékony, hogy számos országban a katonai képzés része. Gyere és próbáld ki te is a thai box, a muaythai edzést, nem bánod meg! Az edzéseken biztonságos körülmények között lehet gyakorolni, fejlődni.

M4 sport műsor

M4 sport műsor megtalálható teljesen ingyenesen a musor.tv weboldalra kattintva, ezért ne habozzon, látogassa fel weboldalunkat ha kedveli a sportműsorokat, hiszen az m4-en most megtekinthető az otp bank liga, a bringasport magazin, a forma-1, valamint a birkózó világbajnokság is. Amennyiben megtekintené a teljes m4 sport műsort vagy más sportcsatornákat keresne, mindenképpen látogassa fel weboldalunkat a musor.tv-t és itt mindent megtalál majd.

M4 sport műsor

M4 sport várható műsora megtekinthető a musor.tv weboldalára kattintva. Amennyiben nem szeretne egy neves eseményről sem lemaradni, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol a műsorújságunkban, már 5 napra előre megtekintheti a várható TV műsorokat. A Jövünk című heti műsorunkban átfogó beszámolót nyújtunk a korosztályos sport legfontosabb eseményeiről. Továbbá bemutatásra kerülnek azok a fiatal sportolók, melyekre büszkén felnézhetünk. Jó szurkolást!

M4 Sport műsor

M4 Sport műsor megtekinthető a musor.tv oldalára kattintva. Amennyiben nem szeretne egy neves eseményről sem lemaradni, akkor látogasson el a honlapunkra, ahol az online műsorújságunknak köszönhetően, akár már öt napra előre megtekintheti a TV csatorna várható műsorait. A Jövünk című heti műsorunkban átfogó beszámolót nyújtunk a korosztályos sport legfontosabb eseményeiről. Továbbá fiatal sportolók is bemutatásra kerülnek. Jó szórakozást kívánunk.

M4 sport műsor

M4 sport élőben közvetíti a legfontosabb meccseket illetve az összefoglalókat. Továbbá minden neves eseményről pontos tudósítást nyújtunk. Legyen szó kézilabdáról, labdarúgásról, vívásról, jégkorong vagy éppen röplabdáról. Amennyiben nem szeretne egy nevesebb mérkőzésről sem lemaradni, akkor látogasson el a musor.tv oldalunkra kattintva, ahol a műsorújságunkban már egy hétre előre megtekintheti a várható programokat. Kellemes időtöltést és jó szurkolást kívánunk!

Musor.tv M4 sport műsorok

Musor.tv M4 sport műsorok teljes választéka megtekinthető a musor.tv oldalára kattintva. A honlapunkon található online műsorújság kiváló lehetőséget nyújt minden sportrajongónak, hogy pontosan leellenőrizze a kedvenc csapata mérkőzésének a pontos időpontját. Így nem történhet elő, hogy elfelejti, vagy elmulassza pl. műsorváltozás miatt. A sportrendezvények mellett még elemző műsorokat is közvetítünk, melyekben a fiatal tehetségeket mutatják be.

Musor.tv Sport1 műsor

Musor.tv Sport1 műsor az online műsorújság segítségével könnyedén leellenőrizhető a musor.tv oldalára kattintva. Amennyiben felkeltettük az érdeklődést látogasson el a honlapunkra, ahol már egy hétre előre megnézheti a megrendezendő sporteseményeket. Külön ajánlom figyelmébe a Kezeket fel! elemző műsorunkat. A csatornánkon megtekinthető labdarúgás, kézilabda vagy akár póker is. Kellemes időtöltést és jó szurkolást kívánunk minden nézőnknek!

Következő oldal »