Szabadidő – Szorakozás

Mosoni Horgász

Szigetköz világa, vadvízi horgászat, természetszeretet, irodalom, gasztro, és vadon szedett gombák. Mi lesz ebből? Hogyan függ ez össze? Hogy élhetem át a megannyi élményt? A Mosoni Horgász kiragad a hétköznapokból, s egy olyan világba visz az írásokon keresztül, ahová egy picit mindannyian vágyunk! Ne fossza meg magát az élményektől! Látogasson el ön is, válogasson a másfélszáz bejegyzés közt! Mosoni Horgász Blog

A legjobb rulett játékok

A rulett egy trükkös játék, mivel csak a szerencsére van szükséged, de ha tudsz legalább alapvető szabályokat, akkor esélyeid nőnek. A Roulette 77-nél a legjobb amerikai és európai rulett játékokat kínáljuk játékosok számára világszerte. Először mindig kipróbálhat egy szabad módot, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a játék jól áll-e Önnek. Ha készen állsz arra, hogy valódi pénzzel játsszon, először regisztrálnod kell, feltétlenül olvasd el az összes szabályt is. A gazdag játékkönyvtár mellett rengeteg hasznos információt, például tippeket, stratégiákat és játékismertetőket is találhat weboldalunkon. A felelősségteljes játék mellett is állunk, kérjük, soha ne tegyen többet, mint amennyire készen áll a vesztésre. Amikor regisztrál és megtanulja az összes szabályt, nagyon örülünk, hogy jól érezzék magukat!

Brody Studios rendezvény

Brody Studios rendezvény – Vannak olyan kislányok, akik arról álmodoznak, hogy felnőttként meseszép környezetben, egy kastély kertjében vagy rendezvénytermében mondják ki a boldogító igent. Míg más mennyasszonyok fittyet hánynak a szabályokra, tornacipőt húznak és olyan rendezvényhelyszínt választanak a lagzi megtartására, mint a Brody Studios rendezvényház, ami valóban igazán egyedi minden pontján!

Manikűr készlet

Manikűr készlet nagyon jó ajándék bármely kislány számára akár karácsonyra, szülinapra vagy bármilyen alkalomra. Ha kislánya folyamatosan arra kérleli, hogy az ő körme is legyen kifestve, akkor talán ideje beszerezni a Go Glam Cool Maker Manikűr készletet, ami kifejezetten kislányok számára lett kifejlesztve. A Go Glam Manikűr készlettel a kislányoknak is csodaszép körmei lehetnek, amivel büszkén dicsekedhet!

Schleich adventi naptár

Schleich adventi naptár egy olyan ajándék, amit a gyermek nem csak az adventi időszakban vehet kézbe. A kalendárium mind a huszonnégy ablaka rejt egy kedves figurát egy szép történettel együtt. Ezek a történetek elmesélik a nyuszi, a cica, a lovak és a kutya kalandjait a legelőn. A Schleich adventi naptár kedves figuráival nem csak advent idején, hanem gyakorlatilag bármikor máskor is lehet játszani!

Unikornis kert

Unikornis kert minden kislány szívét rabul ejti! Egy unikornis kert sem az igazi unikornis nélkül. Így természetes, hogy a My Fairy Garden-ben megtalálható az unikornis, ráadásul Bella, a tündér is. A csodálatos kerthez útmutató is tartozik, aminek segítségével hamar kialakíthatod saját kis tündérkerted a saját ízlésed szerint. A csodás tündérkerteddel mindenkinek eldicsekedhetsz, ha elkészült kis kerted!

Dikh tv műsor

Dikh tv műsor megtekinthető a musor.tv weboldalon teljesen ingyenesen, ezért megéri benézni hozzánk, ha ön is meg szeretné tudni, hogy milyen műsorokat nézhet majd a dikh tv-n a mai nap folyamán vagy akár egész héten. A dikh tv-n ma megnézheti az Esteledik című műsort és a Romano Ritmo-t is. Amennyiben még ennél is többet tudna meg és olvasna egy rövid leírást a műsorokról, akkor mindenképpen keresse fel a musor.tv weboldaltés itt más csatornák után is nézhet.

Viasat3 mai műsor

Viasat3 mai műsor megtalálható a musor.tv weboldalon, tehát ha ön is kinézett egy filmet vagy sorozatot, de nem tudja, hogy az hány órakor kezdődik, akkor látogassa fel bátran a musor.tv weboldalt és itt egy-két kattintással a szeme elé tárul a teljes viasat 3 műsorújság. Amennyiben tehát nem tudja, hogy kedvenc filmjei mikor kezdődnek, forduljon weboldalunkhoz bátran. További részletekért és információkért mindenképpen megéri fellátogatni a musor.tv-t.

Következő oldal »