szepsegapolas

A szép haj titka

A hosszú haj a nőiesség jelképe, így nem csoda, hogy a hölgyek hosszú, dús és fényes hajra vágynak. Persze ezt könnyebb mondani, mint elérni, pedig valójában néhány egyszerű lépés betartásával rengeteget tehetünk az álomszép hajkoronáért. Első számú hiba: Túl gyakori hajmosás! A jól ápoltsághoz hozzátartozik a tiszta haj, de a túl gyakori hajmosás kiszárítja a fejbőrünket és a hajszálainkat!! Heti két alkalomnál ne mossunk többször hajat, mert lemossuk a természetes faggyút is, ami alapvető a hajszálak számára. Második számú hiba: Forrólevegős hajszárítás! Hagyjuk hajunkat szabad levegőn megszáradni, mert a forró hajszárítóval szó szerint megfőzzük a hajhagymáink! Harmadik számú hiba: Elégtelen táplálkozás! Hajszálainkat többek között fehérjék alkotják, így a fehérjebevitel kulcsfontosságú. Nem beszélve a vitaminokról és az esszenciális zsírsavakról. Ha nem tudunk megfelelően táplálkozni, megoldás a hajvitamin. A hajvitaminok tartalmaznak minden vitamint és nyomelemet, amely szükséges a hajhagymák számára, hogy hosszú, erős hajszálakat növesszenek. A hajnövesztés elengedhetetlen terméke a hajvitamin. Negyedik számú hiba: Túl sok stressz! Sajnos a stressz öli a hajhagymákat, így sok esetben a hajhullás oka a túl sok stressz. Ha nem tudjuk elkerülni a stresszhatásokat, legalább masszírozzuk naponta a fejbőrünket, mert az ott található idegvégződések stimulálásával az egész testünket relaxálni tudjuk.

A helyes hajápolás titka a hajvitamin

Mindenki ragyogó hajkoronáról álmodik, de csak kevesen ismerik a helyes hajápolás titkát. Sokan úgy gondolják, a szép, dús hajhoz elég megmosni, bebalzsamozni és beszárítani a hajunkat. Ez tévedés, mert a hajunknak ennél sokkal többre van szüksége, mégpedig a hajvitamin az, ami életet lehel a hajba. A haj maga egy élettelen anyag, tehát amit rákenünk, azzal nem túl sokat teszünk érte, maximum némi optikai javulást érhetünk el vele. Nyilvánvaló, hogy időről időre megmossuk hajunkat, hogy tiszta legyen és igen, be is balzsamozzuk, hogy könnyebb legyen kifésülni és javítsunk valamelyest a felborzolódott kutikulán. De az élet nem a hajszálban van, hanem a hajhagymában. A hajhagyma az, ahonnan kinő a hajszál, ezért mindig arra kell koncentrálnunk. A hajvitamin az egyetlen, ami valóban táplálja a hajat, hiszen táplálja magát a hajhagymát. Sajnos a mindennapos táplálékkal nagyon kevés vitamint, ásványi anyagot juttatunk a hajhagymáinkhoz, ezért szükség van hajvitaminra, hogy pótoljuk ezt a hiányt. Amint a hajhagymáink jól tápláltak lesznek, a hajszálaink is új életre kelnek, erőtől fognak duzzadni.

Jó-e a hajvitaminod?

Mitől függ, hogy jó-e egy hajvitamin? Természetesen nem mástól, mint a tartalmától! Egy a hajunk számára összeállított jó vitamin készítmény ezeket az összetevőket tartalmazza: C- vitamin, A – vitamin, E -vitamin, B-vitaminok (B3, B5, B6, B12, stb.), cink, biotin és kollagén! Igen, a kollagén is hasznos összetevő, mivel a fejbőrünk is bőr, tehát a hajnövesztéshez ugyanolyan fontos a fejbőr jó kondícióban tartása, mint az arcunkon. Csak kevés hajvitamin tartalmaz kollagént, ezért ha a mienk nem tartalmazza, akkor szedjünk hozzá külön, lehetőleg C vitamin társaságában, mert az segíti a termelődést. Ha a hajnövesztés a célunk, akkor mindenképpen jó minőségű hajvitamint válasszunk.

Hajhullás stop

A rohanó életmód, a stressz, az évszakváltások, a környezeti ártalmak mind-mind megviselik hajkoronánkat. Hajhullás és hajvékonyodás keseríti meg sokak életét, pedig a hajhullás problémáját ma már számtalan kutatás tárgyalja. Nem megbékélni kell vele, hanem orvosolni kell a jelenséget, mely sokszor (leszámítva az orvosi eseteket) egyszerű napi rutin bevezetésével kezelhető. Egyrészt fontos, hogy belülről is tápláljuk a hajhagymákat, erre számtalan hajvitamin létezik. Másrészt kívülről kell stimulálni őket, hogy a megfelelő vérkeringés által a tápanyagokat a hajhagymák felvegyék. A Full Hair kefével való masszírozással pont ezt a hatást tudjuk elérni, nem beszélve arról, hogy a finom fejmasszázs milyen relaxáló, stresszoldó hatással van az egész szervezetünkre.

Best Make Up Store

Vásárolja meg a legfelkapottabb sminktermékeket itthon, a Best Make Up Store honlapján! A sminkek vásárlása kényes terület, hiszen számos tényezőn múlik, hogy jól fog -e állni, vagy jól tudjuk -e majd használni a vásárolt sminkterméket. A legtöbb esetben nem lehet kép alapján megítélni, hogy jó lesz -e a választott termék. Ilyenkor hátrányos lehet, ha külföldről kell rendelnünk, hiszen hiába kapunk hibátlan, eredeti terméket, ha mégsem olyan, mint amilyenre számítottunk. Ilyenkor nem lehet egyszerűen sem visszaküldeni, sem reklamálni. A Best Make Up Store ELLIS FAAS, DERMACOL, KARAJA termékeket forgalmaz. Ezek a sminktermékek a magasabb árkategóriába tartoznak, profi sminkesek és sminkmesterek készletében is megtalálhatóak. Belvárosi üzletünkben ki is próbálhatja a termékeket, honlapunkon pedig kényelmesen rendelhet, egy megbízható hazai forgalmazótól.

Facelift kollagén koncentrátum kúraszerű használata

A kollagén csökkenésével jelennek meg a ráncok, a bőr elveszíti hidratáltságát és megjelennek az ízületi fájdalmak. A Facelift kollagén koncentrátum 5 különböző típusú kollagént tartalmaz, amely képes pótolni ezeket a hiányokat. Megfiatalítja a bőrt, hiszen rugalmasabbá teszi a kötőszöveteket. A koncentrátumot érdemes kúraszerűen alkalmazni, ha hosszantartó eredményt szeretnénk elérni vele.

Fodrászati szalon Budapesten

Olyan hajápolási szerekkel dolgozik a fodrászat Budapesten a 14. kerületben, amelyek csúcsminőséget képviselnek, és 100%-ban ápolják a hajat. A fővárosi szalon kifejezetten hajhosszabbításra, hajdúsításra specializálódott hajhosszabbító vállalkozás, ahol az országban egyedülálló módon a hajak egy különleges, saját fejlesztésű módszerrel készülnek el. Minden kedves régi és új vendéget várnak !

Francia kozmetikumok férfiaknak

Ezek a francia férfi kozmetikumok 100%-ban biztonságosan alkalmazhatóak, De melyek is ezek a termékek ? Itt van pl. egy hajnövesztő spray és sampon, amely megállítja a hajhullást, gyorsítja az új szálak kinövését, és stimulálja az új haj burjánzását. Vagy említhetnénk a közkedvelt GREY AWAY forradalmi őszülés elleni készítményt, melyet használva az ősz hajszálak visszanyerik eredeti színüket.

Következő oldal »