Több mint szépségápolás, életmód és szemléletváltás

Ha érdeklődsz a szépségápolási termékek iránt akkor egész biztosan nem véletlen, hogy ráakadtál erre a cikkünkre. Az Avon termékeinek értékesítésével foglalkozunk, s nemcsak a pénzkereseti lehetőség és egyéb karrier tervek miatt, hanem azért is mert mi magunk szintén vásárlók vagyunk és számtalanszor volt már alkalmunk összehasonlítani kedvenc cégünk produktumait a szépségipar egyéb szereplőinek termékeivel, s beláttuk tényleg jól választottunk 🙂

S ha már úgy adódott, hogy jól választottunk akkor miért ne ismertetnénk meg saját kedvenc termékeinket másokkal is, főleg ha egyben értékesítési profit lehetőséget is tudunk számukra biztosítani?!

Főként Budapest területén végezzük az Avon katalógus termékeinek értékesítését és szépségtanácsadóink, miután visszaigazoltuk a bejött rendeléseket, készséggel 48 órán belül leszállítják a Kedves Vásárló budapesti címére, vagy akár budapesti munkahelyére a termékeket.

Ahhoz, hogy valaki értékesítői csapatunk szerves része legyen, először is szépségtanácsadóvá kell válnia. Rengeteg kereskedelmi koordinátorral dolgozunk együtt Budapest területén akik készséggel állnak rendelkezésére minden leendő szépségtanácsadó számára. Koordinátoraink azok a személyek akik foglalkoznak a szépségtanácsadóinkkal és értesítik őket cégünk legújabb, innovatív megoldásairól, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben és minél hatékonyabban ki tudják szolgálni vásárlói közösségünket.

Mondhatjuk azt is, hogy az igazi karrier a kereskedelmi koordinátori pozícióval kezdődik. Szépségipari óriásunk és egy koordinátor között alakul ki a legintenzívebb és legszorosabb kapcsolat. Ezen a szinten már egy szépségtanácsadónak lehetősége van egyre mélyebbre és mélyebbre beleásnia magát a cégünk életébe.

Ahogy a cikkünk címe is mutatja, velünk az élet nem egyszerű szépségápolás hanem életmód és szemléletváltás is egyben. Ezalatt azt értjük, hogy olyan feladatok és kihívások várnak értékesítőinkre, koordinátorainkra, amelyek segítségével saját magukat is sokkal jobban megismerhetik, tisztában lehetnek interperszonális kommunikációs készségeikkel és megtanulnak emberekkel bánni, méghozzá etikus és empatikus módon! Rendkívül hasznos üzleti kapcsolatok és nem egyszer barátságok is szövődnek az értékesítési célok elérésének kollektív munkája során.

Ha szeretnéd termékeinket jobban megismerni, fiatalos, lendülettel bíró hölgy vagy és mindezek tetejében még budapesti is és nagyon szeretnéd mélyrehatóbban tanulmányozni termékeinket, valamint kivenni a részed az értékesítési bónuszokból, ösztönzőkből akkor nincs más tennivalód mint a munkalehetőség (weboldalunkon a menüben megtalálható) oldalunkon levő regisztrációs űrlapot kitölteni és várni, hogy mi 24 órán belül felvegyük veled a kapcsolatot!

Megfogod látni, hogy velünk tényleg más mint az élet egyéb területein. Nincs mókuskerék, nincs unalom, s nincs álmok nélküli világ, ahol a fizetés is mindig fix és a tennivaló során ne lenne motiváció. Igyekszünk önmagunktól is szerveződni és közösséget alkotni. A jelentősebb közösségi hálózatokon úgy mint Facebook vagy Iwiw is megtalálhatóak vagyunk s ezeken a helyeken tanácsadóknak, koordinátoroknak és vásárlóknak egyaránt lehetőségük van szimpátiájukat kifejezni egy – egy termékünkkel kapcsolatban, vagy esetleg pozitív jellegű kritikával segíteni a munkánkat. Az Avon Products Inc. a különböző országokban levő leányvállalatihoz beszivárgó hasonló jellegű információkat azonnal feldolgozza és a Nagy Számok Törvénye alapján igyekszik megfelelni a fogyasztói elvárásoknak. Mindenkinek érdemes az ilyen közösségi oldalakon hangot adnia véleményének. Egy konkrét példát fel is tudunk hozni! Mivel multinacionális nagy cégről van szó, így teljesen természetes, hogy gyakran váltogatjuk az arcunkat, megjelenési formánkat, illetve egyes termékeket újdonságként bevezetünk, megint más termékeket pedig kivezetünk a piacról. Azonban mindig a vásárlói erő és kívánság az, amely alakítja a jövőt. A Treselle parfüm vagy éppenséggel a Far Away volt úgy, hogy fél évre is eltűnt a piacról. De a cég látván a közösségi oldalakon és az egyéb információs csatornákon beáramló adatokat, kérelmeket, kívánságokat vissza is vezette ezeket a produktumokat a piacra. Megéri tehát a közösségi oldalakhoz csatlakozni és segítő kezet nyújtani az újabb és újabb tagok verbuválásához. Az Avon Budapest Info – Facebook oldala már közel 6000 tagot számlál, akik rendszeresen meg is osztják a termékeinkkel kapcsolatos gondolataikat egymással.

Őszintén reméljük mielőbb Téged is vásárlóink, tanácsadóink, vagy koordinátoraink táborában tudhatunk!