gasztronomia

Organikus borokat forgalmazó borkereskedés

Eredeti borok rendelhetőek az Artizanshop oldalára kattintva. Az online működő borkereskedés kínálatában mindenki megtalálja a kedvencét. Az organikus, természetes borok iránt nagy az érdeklődés. Különleges évjáratok mellett a leghíresebb magyar pincészetek borai között lehet válogatni. A kistételben rendelhető borok készletről érkeznek házhoz. A kiszállítás természetesen 24 óra alatt meg is történik.

Internetről vásárolható legjobb borok

A legjobb magyar borokért nem kell tízezreket fizetni, ha a Pannon borbolt kínálatát választjuk. A legjobb borok minősége kivételes, így azok számára is ajánlott egy ilyen palack bor, aki nem számít nagy borkedvelőnek, de garantáltan meg fogja szeretni azt. A legjobb ár-érték aránynak köszönhetően érdemes a Pannon borbolt termékeit választani. Folyamatos bővülő termékpalettával rendelkezik.

Egyenként csomagolt Anthon Berg csokoládé

A csokoládé és a likőr olyan párosítás, amelyet nemcsak a nők szeretnek előszeretettel elfogyasztani, hanem a férfiak is. Anthon Berg csokoládé üvegei 55 százalékos kakaóval készültek. A világ leghíresebb likőrjeit töltötte üvegeibe, mint például Jim Beam, Remy Martin vagy Canadian Club. A csokoládé különlegességek egyenként, külön-külön vannak becsomagolva, és elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármilyen alkalomról is legyen szó, mindig megállják a helyüket.

A Wunderlich pince cuvée különlegességei

Jammertal dűlőin termelt szőlő messze földön híres. A Wunderlich pince nemcsak vörös borokat készít, hanem nagyon ízletes, testes fehér borokat is. Olyan különleges cuvée borokkal kínál a borkedvelők számára, amely minden igényt kielégít. Savszerkezete kitűnő, harmonikus és érett jegyeket tartalmaz mindenegyes palack. Komplex, ám mégis nagyon könnyed borokról beszélünk, ha a Wunderlich pince kínálatában válogatunk.

Malachúsból készült finom ételek

A hazai étrendet és a fogyasztási szokásainkat alapul véve napjainkban is az állapítható meg, hogy a malachús az egyéb húsok mellett, mint a baromfihús, vadak, halak töretlenül őrzi első helyét a magyar gasztronómia képzeletbeli dobogóján. Szinte mindenkinek összecsordul a nyál a szájában egy ropogős bőrös malacsült vagy egy szaftos sertéspörkölt láttán, amely szerintem nokedlivel és friss salátával a legfinomabb.

Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat. Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez. 38-dik országként (végre!) Magyarországon is az eredmény már 5 éve elérhető, az utóbbi években pedig a világ számos országába eljutott, 38-dik országként (végre!) Magyarországra is. Ismerd meg most, ezt a különleges Lifepharm terméket, amely az amerikai “nagy orvosi kézikönyvbe” is bekerült 2 éve, így az alternatív medicinák elismert termékévé vált.

Húsbolt és vágóhíd

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot. A sertés vágás tevékenységen kívül malacvágás, darabolást és csontozást végzünk. Az így kitermelt nemes húsrészek a sertés vágóhídon, korszerű és igényes csomagolással, előhűtött valamint fagyasztott formában kerülnek a magyar húsboltokba, piacokra.

Különleges borok csak ínyenceknek

Egy borversenyen az a bor, amely több mint 91 pontot értek el, azok igazán megérdemlik a figyelmet. Az ilyen különleges borok iránt nagy a kereslet. A Pannon borbolt kínálatában több ilyen nagyszerű termék is található, így minden borkedvelő azonnal megtalálja az ízvilágának megfelelőbbet. A borokat akár ajándékba is adhatjuk, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy minőséget képviselnek.

Következő oldal »