gasztronomia

Internetről vásárolható legjobb borok

A legjobb magyar borokért nem kell tízezreket fizetni, ha a Pannon borbolt kínálatát választjuk. A legjobb borok minősége kivételes, így azok számára is ajánlott egy ilyen palack bor, aki nem számít nagy borkedvelőnek, de garantáltan meg fogja szeretni azt. A legjobb ár-érték aránynak köszönhetően érdemes a Pannon borbolt termékeit választani. Folyamatos bővülő termékpalettával rendelkezik.

Egyenként csomagolt Anthon Berg csokoládé

A csokoládé és a likőr olyan párosítás, amelyet nemcsak a nők szeretnek előszeretettel elfogyasztani, hanem a férfiak is. Anthon Berg csokoládé üvegei 55 százalékos kakaóval készültek. A világ leghíresebb likőrjeit töltötte üvegeibe, mint például Jim Beam, Remy Martin vagy Canadian Club. A csokoládé különlegességek egyenként, külön-külön vannak becsomagolva, és elegáns megjelenésüknek köszönhetően bármilyen alkalomról is legyen szó, mindig megállják a helyüket.

A Wunderlich pince cuvée különlegességei

Jammertal dűlőin termelt szőlő messze földön híres. A Wunderlich pince nemcsak vörös borokat készít, hanem nagyon ízletes, testes fehér borokat is. Olyan különleges cuvée borokkal kínál a borkedvelők számára, amely minden igényt kielégít. Savszerkezete kitűnő, harmonikus és érett jegyeket tartalmaz mindenegyes palack. Komplex, ám mégis nagyon könnyed borokról beszélünk, ha a Wunderlich pince kínálatában válogatunk.

Malachúsból készült finom ételek

A hazai étrendet és a fogyasztási szokásainkat alapul véve napjainkban is az állapítható meg, hogy a malachús az egyéb húsok mellett, mint a baromfihús, vadak, halak töretlenül őrzi első helyét a magyar gasztronómia képzeletbeli dobogóján. Szinte mindenkinek összecsordul a nyál a szájában egy ropogős bőrös malacsült vagy egy szaftos sertéspörkölt láttán, amely szerintem nokedlivel és friss salátával a legfinomabb.

Őssejt és Lifepharm Laminine

Őssejtek a kozmetikában. A kozmetikaipar is felismerte már az őssejt felhasználásának módját. Szúrás nélkül is lehet élvezni az őssejt regeneráló, megújító tulajdonságait: több olyan kozmetikum és táplálékkiegészítő is létezik már, amely humán vagy növényi őssejtekből kivont növekedési faktorokat tartalmaz, így stimulálva a felhasználó saját sejtjeit “újra-élesztve” azokat. Ezen a weboldalon egy olyan Lifepharm terméket mutatunk be, amely a szervezetünkben őssejt aktiválást végez. 38-dik országként (végre!) Magyarországon is az eredmény már 5 éve elérhető, az utóbbi években pedig a világ számos országába eljutott, 38-dik országként (végre!) Magyarországra is. Ismerd meg most, ezt a különleges Lifepharm terméket, amely az amerikai “nagy orvosi kézikönyvbe” is bekerült 2 éve, így az alternatív medicinák elismert termékévé vált.

Húsbolt és vágóhíd

A sertés vágóhidat a hazai és nemzetközi higiéniai és élelmiszer-biztonsági előírások figyelembevételével tervezték és építették így alkalmas malacvágás használatára is. A vágóállatok beszerzésekor a cég szem előtt tartja a piaci igényeket, valamint a fogyasztók egészségét és biztonságát. A cég jelenleg sertés vágás és malacvágás tevékenységgel foglalkozik. A sertés vágóhídon az élőállat átvételétől megkezdve a hús kiadásáig számítógépes rendszer regisztrálja az egész termelési folyamatot. A sertés vágás tevékenységen kívül malacvágás, darabolást és csontozást végzünk. Az így kitermelt nemes húsrészek a sertés vágóhídon, korszerű és igényes csomagolással, előhűtött valamint fagyasztott formában kerülnek a magyar húsboltokba, piacokra.

Különleges borok csak ínyenceknek

Egy borversenyen az a bor, amely több mint 91 pontot értek el, azok igazán megérdemlik a figyelmet. Az ilyen különleges borok iránt nagy a kereslet. A Pannon borbolt kínálatában több ilyen nagyszerű termék is található, így minden borkedvelő azonnal megtalálja az ízvilágának megfelelőbbet. A borokat akár ajándékba is adhatjuk, hiszen biztosak lehetünk abban, hogy minőséget képviselnek.

Almbákól készült különleges pálinka

Az alma az egyik legnépszerűbb hazai gyümölcsnek számít. Az almából készült különleges pálinka íze nagyon gyümölcsös, és az is érződik rajta, ha az alma nem a legjobb minőségű volt. Érettebb almából lehet jó pálinkát főzni, hiszen ennek kevesebb a víztartalma és jellege sem savas. Magas cukortartalmának köszönhetően azonnal visszaadja az alma aromáját az ital számára. Online megvásárolható.

Következő oldal »