oktatas

Tanárajánló Magántanár Adatbázis

Magántanárt keresel? Válassz magántanárt a Tanárajánló adatbázisában! Korrepetálásra van szükséged? A Tanárajánló informatív tanári adatlapjai megkönnyítik választásodat. ZH, érettségi vagy nyelvvizsga előtt állsz? A Tanárajánló a megoldás. Magántanárként ingyenesen kipróbálhatod az oldalt, SMS értesítés, idő- és üzenetalapú konstrukció, és további lehetőségek állnak rendelkezésedre. Tananyagot keresel? A szintezett tematikus Tudástárban magántanárok által feltöltött tananyagok közül választhatsz.

Amit az online marketing oktatásról tudni érdemes

A tanulás várható életünket végig kíséri, ezért fontos alaposan áttekinteni az alternatívákat. Jó pap is holtig… blog a tanulás széles témaköréről ad tudnivalót. Az oktatás témája a tradicionális OKJ tanfolyamoktól, a mai világ lehetőségeinek köszönhetően, az online tanfolyamok sokaságáig terjed. A linkre klikkelve az online marketing oktatásról olvashat. Az eligazodást segíti elő a weboldal. Látogasson el a weboldalra és olvassa az online marketing oktatásról szóló gondolatokat!

Bars tanfolyam a tudatosságért

A Bars tanfolyamon elsajátíthatod, hol helyezkedik el a fejen a 32 energiapont, amely különböző életterületekhez kapcsolódik és a gyengéd érintésükkel feloldódhatnak a hozzájuk kapcsolódó hitrendszerek. Az életterületek például a pénz, kapcsolatok teremtése, kreativitás, öregedés, amelyekkel kapcsolatosan ebben az életedben és persze az előző életeidben is számos hitrendszert halmoztál fel, aminek következménye, hogy ezek alapján működsz és működteted az életed akkor is mikor már nem szolgálnak, hanem akadályoznak. Az Access Bars tanfolyamon számos szóbeli tisztítást és technikákat is elsajátíthatsz, amelyek segítségével növelheted a tudatosságodat. A tudásodat használhatod a családtagjaid a barátaid kezelésére, de akár üzlete is építhetsz fel rá vagy a meglévő szolgáltatásaidat bővítheted. Az Access Bars tanfolyam időpontokról weblapomon tájékozódhatsz.

Onlinetanár Magántanár Közvetítő

Online oktató magántanárt keresel? Válassz magántanárt az Onlinetanár magántanárközvetítőn ! Írhatsz az Üzenőfalra, azonnali segítséget kérhetsz chat segítségével a kiválasztott tanároktól, időpontfoglalási lehetőség áll rendelkezésedre az Onlinetanáron ! *** Skype-on oktató magántanár vagy ? Válaszd az Onlinetanárt ! Részletesen, akár három nyelven megadhatod bemutatkozásodat. Kiemelheted adatlapodat. Diákjaid chat-en vagy Skype-on át azonnal felvehetik Veled a kapcsolatot, hirdethetsz az Üzenőfalon, óradíjaidat fogadhatod az Onlinetanáron át. Óráidat megtarthatod az Onlinetanár felületén, valamint Skype-on keresztül is. *** Válaszd a minőséget !

Infók a szállodai portás képzésről

Szállodai portás képzés kapcsán a Klasszis Oktatás módfelett figyel az órákat vezetők kiválasztásakor, mivel a cél, hogy a tanulók a tudást tökéletesen és színvonalas módon kapják meg. Ezzel is felgyorsítva a munkakezdés folyamatát. A szállodai recepciós tanfolyam alatt a tanárok figyelemmel vannak a külső akadályokra is, ezért a szállodai recepciós képzés alatt rugalmas időbeosztási rendszert próbálnak nyújtani. A flexibilis felosztás, illetve a távoktatási alternatíva a szállodai recepciós OKJ alatt Önt asszisztálja abban, hogy a képzést a leghatékonyabb módon végezhesse el Budapesten. A Klasszis Oktatás módfelett nagy hangsúlyt fektet a képzés gyakorlati részére is, hogy a szállodai recepciós OKJ képzés elvégzésével a hétköznapok alatt is haszálni tudja a szerzett tudást. Egyéb OKJ-sképzések részleteiről is talál leírást a http://www.klasszisoktatas.hu weblapra ellátogata.

Business és life coach képzések

Az általunk szervezett coach képzés során lehetőséged van választani, hogy az üzleti élettel kapcsolatos business coach vagy a hétköznapok megkönnyítésében támaszt nyújtó life coach képzésben szeretnél inkább rést venni. A sokszor elhangzó kérdésre vajon bárkiből lehet-e coaching a válaszom nem feltétlenül. Vannak olyan alapvető személyiség vonások, amelyek elengedhetetlenek a coach számára. Alapnak nem rossz, ha szereted az embereket és szeretsz segíteni, emellett nem árt, ha kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel és magas az energia szinted, ezekre nagy szükséged lesz a coach munka során. A coach tanfolyamon való részvételre inspiráló a magas szintű ön és emberismeret. Ha felkeltettük az érdeklődésedet a coach képzés iránt keress minket elérhetőségeink bármelyikén.

Lakberendező tanfolyam felnőtteknek

Mivel ízlésesen lakni vágyók mindig is lesznek, sőt, egyre többen vannak, egy lakberendező számára mindig lesz munkalehetőség. Egy jó ízléssel és megfelelő szakmai tudással rendelkező lakberendezőt ráadásul jól megfizetnek, és kellemes környezetben dolgozhat. A lakberendező tanfolyam a hallgatókat ellátja minden olyan tudásanyaggal, mellyel sikeresen boldogulhat a munkaerőpiacon. Ehhez az EFEB professzionális tanárokat és képzést, valamint vizsgagaranciát és a kényelmes tanulás érdekében könnyen elérhető oktatási helyszíneket és e-learning lehetőséget biztosít.

Képzés és tanfolyam a Klasszis Oktatásnál

A Klasszis Oktatás képzései között sok érdekes tanfolyam van, amire beiratkozhatunk. Ilyen pl. a Szállodai recepciós OKJ és a Konyhai kisegítő OKJ is. A felnőttoktatást nagy tapasztalattal bíró, verzátus oktatók végzik. Segítségkéréssel mindig bátran fordulhat hozzájuk! Továbbá az OKJ-s tanfolyamok mellett, minden ember részére hasznos tréningek is vannak a Klasszis Oktatásnál. A tárgyalástechnika és kiégés tréningek csupán 2 a listából. Ha viszont van már munkaviszonya és csak a számítástechnikában akarná némileg tovább képezni önmagát, abban az esetben is jó oldalon jár! Az oldalon több számítástechnikai tanfolyamból is válogathat az ember (pl. Powerpoint diabemutató). De ha Ön konkrétan az Európai Uniós pályázatíró tanfolyamról vagy Szociális asszisztens OKJ-ről szeretne mindent megtudni, akkor tegyen egy kitérőt a Klasszis Oktatás oldalára és nézze át a felnőttoktatással kapcsolatos tudnivalókat! A \"Kedvezmények\" menüpont alatt igényelhető e-mailes kupon bármely képzésre és tanfolyamra beváltható!

Következő oldal »