sport

Mai sportműsor

A mai sportműsor elérhető több internetes oldalról is, azonban hogyha a legmegbízhatóbbat kívánja megtalálni közülük, akkor mindenképpen látogasson el a www.musor.tv internetes címen levőre. Ez a weboldal azért ajánlott, és azért is kedvelik annyian, mert mindig napirenden van az esetleges programváltozásokkal, és megtalálhatók itt a legnépszerűbb csatornák programjai is. Mivel összesen 130-ról van szó, biztosan megtalálja köztük azt is, amelyik Önnek kell.

Anti odor hatású Under Armour póló

A sztreccs szövésű edzőruha mesh anyaggal van kombinálva, hogy az megfelelő szellőzést tudjon biztosítani a test számára. Az Under Armour póló pont ilyen kialakítással rendelkezik. A hát részén és hónalj körül szabad mozgást biztosít, és kényelmesebbé teszi az edzés menetét. Andi odor tulajdonságának köszönhetően megakadályozza a kellemetlen testszag kialakulását. Aláöltözetként is használható.

Csepel bicikli városi használatra

Városi közlekedés egyik legnépszerűbb fajtájának tekinthető a biciklizés. Egy hagyományos, ám mégis modern Csepel bicikli minden igényt kielégít, és így gyorsan el tudunk jutni a város egyik pontjából a másikba. Nagyszerű felépítéssel rendelkezik, könnyed és egyben nagyon praktikus. Karbantartása nem igényel szakértelmet. A hobby használatú Csepel bicikli váza acélból készül. Online megrendelhető.

Tejsavó fehérje, whey protein

A Whey protein tejsavó fehérjék gyorsabb felszívódásúak, mint a hagyományosan kapható fehérjék, lényegében a savófehérje legtisztább és legkoncentráltabb formája. Fogyasztása edzés előtt vagy közvetlen után ajánlott. A tejsavó fehérje (whey protein) a sajtkészítés mellékterméke, magas minőségű fehérjepor. Nézz körül oldalunkon, és tájékozódj, hogy milyen fajta tejsavó fehérjék léteznek, és válaszd ki a neked tetszőt!

Sporteszközök az Airtrack webboltból

A megfelelő tornaeszközök nélkül nem lehet könnyedén elsajátítani a különböző gyakorlatokat. A jó sporteszközök segítségével viszont a felkészülés is sokkal eredményesebben fog sikerülni, így érdemes utánanézni, hogy milyen minőségi termékek között tudunk válogatni. A szettek, különböző tornaszőnyegek segítségével az edzésvariáció is könnyebben kombinálható, így érdemes a megvásárlásukban gondolkodni. Kattintsunk az Airtrack webbolt oldalára.

Professzionális teniszcipő férfiaknak

Teniszezéshez válasszunk olyan sportcipőt, ha azt szeretnénk, ha annak talprésze megfelelő tapadást tudjon biztosítani a pályán. A teniszcipő műbőrből készült, viselése kényelmes. Anyaga légáteresztő. Többféle méretben, kivitelezésben rendelhető meg az interneten. Ha nem lennénk megelégedve a mérettel, akkor azt nyugodtan vissza lehet küldeni, és ki lehet cserélni. Szállítása ingyenesen történik.

Kerékpár kölcsönzés

A kerékpár kölcsönzés egész évben a Siófokra érkező turisták rendelkezésére állunk. A bicikli kölcsönzés részét letudhatjuk a siófoki Bike Balaton kerékpárkölcsönzőnél. Schwinn Csepel női és férfi kerékpárjainkkal remek kikapcsolódást nyújtunk családoknak, baráti társaságoknak, hogy megismerjék városunkat és környékét. Vendégeink több túra közül választhatnak, sőt a kerékpárhoz díjmentesen biztosítunk: Városkalauz füzetet, térképet, útleírást, gyermekülést, biciklistáskát, lakatot, láthatósági mellényt. Bike Balaton kerékpárkölcsönző 8600 Siófok, Fő utca 200. Zrínyi Attila: +36-30/9361-311

Variálható sport létra 3D

A kilenc műanyag elem olyan rugalmas kapcsolatban van egymással, hogy szétszedés nélkül is többféle geometriai forma kialakítására alkalmas. Egyszerűen és gyorsan minden irányba bővíthető, így több VARIÁLHATÓ SPORT LÉTRA 3D összekapcsolható egymással. A négyzetek között oldható kapcsolat van, így a létra elemei önállóan is használhatók különböző feladatokra. Kültéren és beltéren, bármilyen talajon biztonságosan használható. Csúszásgátló összekötő elemek biztosítják a folyamatos edzésvezetést.

Következő oldal »